På åbne kurser er der deltagere fra flere virksomheder. Her møder du mennesker med samme interesser som dig, men med anden baggrund. Her er basis for spændende erfaringsudveksling og netværk.

Datoer for åbne kurser

Mange spørger os, hvor man finder datoer for åbne kurser på ZoomTek.dk. Tidligere har vi haft datoer på, men vi har valgt at fjerne dem. Når vi modtager forespørgsler på et givent kursus lader vi det være op til deltagerne, hvornår kurset skal finde sted.

Dermed kan du komme med ønsker til datoer. Sammen med de øvrige deltagere finder vi den bedst egnede dato. Det er fleksibelt, giver dig bedre mulighed for at planlægge - og vi slipper for at annoncere kursusdatoer på hjemmesiden, som alligevel må aflyses.

Kursussted i Vejle og København, men også i Århus og Odense

Åbne kurser afholdes næsten altid i enten København, Århus, Vejle eller Hedensted. Vi benytter ofte hoteller e.l., så vi sikrer os lokaler i topklasse med en buffet, der er værd at tage afsted for. Åbne kurser holdes også i Odense, Århus og Aalborg. Det er med datoer som med kursussted - Fremgangsmåden sikrer at både tidspunkt og sted er optimale for deltagerne. Hvorfor tage til København, hvis alle deltagere undtagen én kommer fra Jylland ?

Inddragelse af firmacases på kurset - er det muligt?

Der er max 6 deltagere på åbne kurser. Inden kurset bliver dit niveau og dine behov tjekket. Og nok vigtigst: Du får en snak med instruktøren - ikke en administrativ medarbejder. Derfor kan vi lave fag- og kursussnak i telefonen uden mellemled.


Del denne artikel på

Mest læste sider

test5.png