Vi afholder kurser på Castberggård tæt på Juelsminde. Her kan vi tilbyde:

  • Flotte kursuslokaler op til 100 deltagere
  • Rigtig god forplejning. Lækker buffet, morgenmad, frokost, eftermiddagskage etc.
  • Moderne faciliteter i velklimatiserede, rolige konferencerum
  • Rigelig og gratis parkering
  • Mulighed for overnatning

  Kurser i Jylland kan afholdes på det smukke Castberggård ved Juelsminde

Castberggård ligger på "Juelsminde-halvøen". Cirka midtvejs mellem Horsens, Juelsminde og Vejle i en lille landsby. Gemt i det smukke landskab og bag talrige snoede veje finder du Castberggård. Castberggård fungerer bl.a. som feriecenter, konferencecenter, skole for døve etc. Bygningerne er eksklusive og originale og fuldt moderne indeni.

Husk GPS og pas på høns og fasaner

Selv om Castberggård ligger kun ca. 10 km fra motorvejen, så kan du være sikker på at komme på småveje du aldrig har set før. Nyd den smukke tur og pas på løse høns og fasaner. Og husk GPS.

Vi tilbyder afhentning på Horsens station

Kommer du med tog kan vi tilbyde at hente og bringe dig.

Kursuspris på Castberggård

Vi afholder de fleste kurser ude i virksomheder. Det er bedst, nemmest og billigst for alle parter. Men der er ulemper ved et kursus på egen adresse. Man kan blive forstyrret og man føler ikke rigtig, at man kommer væk fra dagligdagen. På et kursus på Castberggård garanterer vi fuldstændig ro og fred.

Kurser i Jylland kan afholdes på det smukke Castberggård ved Juelsminde

For et kursus på Castberggård skal du betale kr. 340 ekstra pr. deltager + instruktør. Er I således 4 deltagere bliver prisen kr. 340 x 5 = 1700 højere pr. dag. På Castberggård kan vi arrangere kurser fra 1 person op til 100 personer. Er I rigtig mange så giver vi en særpris - ring og hør.

Kurser i Jylland kan afholdes på det smukke Castberggård ved Juelsminde

Højskoleaftener med Bent Isager-Nielsen, Erik Clausen og Anders Agger

Disse 3 personer afholder højskoleaften henholdsvis 7.maj, 27. august og 8. oktober. Bestiller du eller dit firma kursus hos ZoomTek på Castberggård, så kan i deltage gratis til disse højskoleaftener (normalpris kr. 275 pr. næse).

 


Del denne artikel på

Mest læste sider

test2.png