Eneundervisning på dine præmisser

Forestil dig, at et kursus er helt tilpasset dig. Du kan selv bestemme hvornår det afholdes og instruktøren er der for dig hele tiden. Til gengæld koster det ikke ekstra.

Det kan du få med et OnLine-kursus. Effektiv eneundervisning uden merpris....

Kurset kan foregå på vores adresse ved Horsens - også for 1 person - og uden ekstrapris

Effektiv læring med OnLine-Kurser

OnLine-undervisning giver ekstrem fleksibilitet hvad angår geografisk afstand, deltagerantal, kursuslængde- og tidspunkter

Flere af vore kunder benytter sig allerede i dag af OnLine-undervisning. Fordelene er bl.a.:

  • Kursisten og instruktøren kan sidde geografisk adskilt
  • Kursisten får eneundervisning
  • Kurset kan afholdes mere fleksibelt - f.eks. delt op på halve dage
  • Hele kurser - eller enkelte moduler - kan laves som OnLine-undervisning. f.eks. 2 dage som almindeligt kursus og 2 halve dage som OnLine-undervisning efterfølgende.
  • Du kan få et kursus på f.eks. 3 timer i et meget specielt teknisk emne, som vi normalt ikke har kurser i.
målrettet kursus for 1 person

Hvordan fungerer OnLine-undervisning ?

Vi har lavet et koncept, så OnLine-Kurset er effektivt for dig, og ikke kræver en masse teknik på din computer. Instruktøren og kursisten kan overtage hinandens skærme, alt imens der er lydforbindelse. Kurset foregår derfor meget som et almindeligt kursus. Bemærk at OnLine-undervisning altid kører som et eksklusivt kursus, hvor du er eneste deltager. Kurset kan lægges som en samlet blok, eller fordelt over mindre blokke spredt ud over flere uger.

Vi har mulighed for at lave OnLine-undervisning for en hel klasse. Er I således flere deltagere fra samme firma kan i få undervisning direkte på en storskærm med lyd.

OnLine-undervisning kaldes også fjernundervisning eller e-learning. Men med den måde vi har skruet denne kursusform sammen på, så lærer du mindst lige så meget, som på et almindeligt kursus. 

Hvad med kursusmateriale og kursusbevis?

Som kursist får du fremsendt kursusmateriale inden kursus. Og du får naturligvis kursusbevis.

Hvad med pris?

Prisen er den samme som for et almindeligt kursus. Visse 2 dages brugerkurser sælges lidt billigere. Minimumprisen for 1 dag vil altid være kr. 4.000.

Hvad med software?

Du skal blot have en internetforbindelse. Så vil du på under 5 minutter kunne koble dig op og deltage i kurset ud fra vore instruktioner. Vi kan benytte forskellige platforme. Opkobling tager kun 5 minutter og er både gratis og nemt.


Del denne artikel på

Mest læste sider

test1.png