Vælg mellem flere typer af kurser. Et lukket firmakursus ude i Jeres virksomhed? Et 1-mandskursus uden ekstrapris eller et åbent kursus?

Lukkede firmakurser eller åbne kurser med deltagere fra flere virksomheder

Lukket firmakursus eller åbent kursus

Et lukket firmakursus afholdes i din virksomhed i et mødelokale e.l. Vi medbringer computere m.m. I sparer endvidere transport til et fjernt kursussted. Et Åbent kursus afholdes på vores adresse med deltagere fra flere virksomheder.

Vi vil være dit naturlige valg af kursusudbyder

Et lukket kursus tilpasses helt Jeres behov. Brugerkurser fokuserer på Jeres interne arbejdsrutiner herunder Jeres skabeloner, processer m.m.

Tekniske kurser fokuserer på Jeres projekter og installation. Inden kursus sætter vi os ind i Jeres problematikker, så vi er forberedte.

Vi skræddersyr kurser. Vi blander kurser, medtager applikationer fra din virksomhed i kurset samt ændrer kursusmateriale. Alt sammen uden ekstraomkostning. Lukkede firmakurser kan afholdes i et mødelokale hos Jer eller i et mødelokale lejet ude i byen tæt på Jeres virksomhed.

På kursusdagen kommer vi typisk ud ved 8-tiden og liner op til kursus, som oftest starter kl. 9. Skal man have mere end et Word Grundlæggende kursus skal man ofte til Århus eller København. Med vores onsite koncept kan vi holde selv avancerede kurser direkte i din virksomhed. Instruktøren sørger for egen overnatning m.m., og det er en del af kursusprisen.

Nyhed: Bestil et 2-dages lukket firmakursus til mindst kr. 24.000 og modtag gratis Excel Grundbog (150 sider pdf). Bogen kan frit benyttes til intern uddannelse for alt personale i virksomheden - også alle de 500 eller flere, der ikke deltog i det oprindelige kursus.

God økonomi for alle parter

ZoomTek har lave omkostninger, fordi vi primært holder kurser ude i virksomheder. Kurserne bliver mere tilpassede - og ikke uvæsentligt: Vi holder fingeren på pulsen omkring praktisk brug af it i virksomheder.

Tryghed når du bestiller kursus !!!!

Vi har afholdt kurser siden 1997. En lang referenceliste, Vokesenpædagogisk Grunduddannelse, dokumenterede evalueringer og tung konsulenterfaring giver tryghed, når du bestiller et kursus. 

Forventning til et kursus og det opnåede resultat opnås gennem effektiv kvalitetssikring.

  • Egne kursusmaterialer og bøger (pulje på over 10.000 sider, som løbende udvikles)
  • Før kurset taler du med instruktøren. Ingen dum sælger i telefonrøret
  • Vi benytter ikke freelance-undervisere. Vi henter altså ikke i desperation en tilfældig person på gaden til at holde et kursus 
  • Kursusmateriale tilpasses fra kursus til kursus. Kurser kan blandes
  • Efter kursus udleveres supplerende kursusmateriale - hvis behovet er der
  • Efter kursus laves videofilm til Youtube, hvor arbejdsprocesser kan vises - hvis behovet er der 
  • Efter kursus har du hotline til instruktøren - det var aldrig gået, hvis vi brugte freelance-undervisere
  • Efter kursus kan vi overtage din skærm - og løse konkrete problemer for dig - gratis

Kurser afholdes på kundens softwarelicenser.


Del denne artikel på

Mest læste sider

test6.png