Kurser i nyeste version af Angular

3. august 2017

ZoomTek.dk afholder kurser i Angular. Læs mere om Angular kurserne her. På kurserne lærer du at lave Single Page Applications (SPA) ved hjælp af Nodejs og CLI. Kurserne går i dybden med flere moduler som http, router, forms med mere.

Nyt kursus - Movie Maker - filmredigering

25. november 2014

Efter direkte forespørgsel fra én af vore kunder kan vi nu tilbyde kursus i Movie Maker. Kursets instruktør har arbejdet i årevis med filmredigering og strør ud af sine erfaringer og best practice. Læs mere om K5112 Microsoft Movie Maker. Brug film som effektiv markedsføringsmedie her.

Chat med vores support - direkte fra www.zoomtek.dk

4. september 2014

Nu kan du chatte med os på ZoomTek.dk. Til højre kan du trykke på 'ZoomTek Live Chat' og kontakte os direkte for support, spørgsmål til kurser. Denne chat er et supplement til Skype-chat, som vi har tilbudt i flere år.

Tilbudssystem til international industrivirksomhed på Fyn

19.august 2014

ZoomTek skal lave et tilbudssystem for en større industrivirksomhed på Fyn. Systemet laves i IBM Notes med forgreninger til Navision og Office-pakken. Virksomheden sælger meget komplekse produkter og hidtil har man haft for mange fejl og brugt for meget tid på rettelser. Man ønsker et system, hvor tilbud og reviderede tilbud kan laves, så de ser godt ud og er fejlsikrede. Systemet laves onsite hos kunden.

Skabelonsystem for entreprenørvirksomhed

1.august 2014

ZoomTek skal lave nye skabeloner i Office-pakken for en af de største entreprenørvirksomheder i Danmark. Der er tale om ca. 40 formularer, som skal integreres i SharePoint. Hele datagrundlaget og automatikken i formularerne skal også revideres, da det på nuværende tidspunkt ikke fungerer tilfredsstillende.

*) alle opgaver beskrevet her laves onsite hos kunden direkte på deres system og software


Del denne artikel på

Mest læste sider

test5.png