ZoomTek ProfilVor filosofi er simpel: Bedre kvalitet, erfarne konsulenter og større fleksibilitet...

Benhård fokus på Kvalitet

Vi vil levere den bedste kvalitet på markedet. Vore kurser er egen-udviklede/ikke autoriserede. På den måde kan vi løbende forbedre og tilpasse vore kurser til den enkelte kunde.

Næsten alle vore kurser er tilpassede og følger sjældent kursusbeskrivelserne her på siden slavisk.

Certificerede Instruktører med massiv konsulenterfaring

Din instruktør er certificeret inden for IBM og Microsoft produkter. Du får altid en instruktør som er stærk inden for både udvikling og serveradministration. Din instruktør har i mange år arbejdet med komplekse konsulentopgaver i marken.

Fleksibilitet. Vi er ikke større end vi kan sno os for kunderne

Vore kurser er modulopbyggede. Derfor kan vi tilbyde kombinationer af forskellige kurser samt kurser aften+weekend - normalt uden ekstra pris. Vi kører selvfølgelig i hele Danmark.

Hvordan får du som kursist det største udbytte af kursus?

Vi har stillet tidligere kursister og alle dem vi kender følgende spørgsmål: Hvorfor får du ikke altid det fulde udbytte af et kursus ?

  • Udfra dette har vi udviklet vort koncept, der på væsentlige områder forbedrer indlæring, viden og rutine hos kursisten: Allerede når kursisten kommer på kurset, kender vi grundigt kursistens niveau, forventninger og ønsker til kurset. Kursistens problemstillinger hjemmefra er allerede inden kursusstart indlagt i kurset gennem grundig samtale før kursusstart.
  • Kurset foregår med egetudviklet dansk materiale, der er meget omfattende. Materialet indeholder nørdstof, tips og tricks, så kursisten et halvt år efter kurset stadig kan bruge materialet som opslagsværk. Materialet har selvfølgelig indholdsfortegnelse.

  • Kurset indeholder en rigtig case med en virkelig virksomhed. Efter kursus gennemføres evaluering.
  • Vi sender ikke bare kursisten hjem efter kursus. Rutine og orden på den indlærte viden sikres gennem e-learning efter kurset. Alt sammen inkluderet i kursusprisen. Alt efter hvilket kursus der vælges består hotline af en case og opgaver/databaser der sendes frem og tilbage mellem kursist og underviser. 

Lave omkostninger giver råd til videreuddannelse

Vi har langt færre omkostninger end vore konkurrenter. Vi fokuserer på indlæring og effektivitet og skærer benhårdt alle unødvendige omkostninger bort. Lavere omkostninger giver os mulighed for at bruge flere ressourcer på egenuddannelse samt tilpasning af kurser. Vi holder helst kurset ude i virksomheden. Men vi holder lige så gerne kursus i egne lokaler.

Del denne artikel på

Mest læste sider

test4.png