I starten i 2002 var det kun Lotus Notes Kurser. Der blev cyklet ud til kunder, men hurtigt kom der run på kurserne....

Idéen var simpel - og holder i dag

ZoomTek blev stiftet i 2002. I dag er vi 3 konsulenter. ZoomTek udsprang af Arthur Andersen, der dengang var blandt verdens største konsulent- og revisionshuse.

Arthur Andersen havde dengang en af verdens største Lotus Notes installationer, og I Danmark havde Arthur Andersen Danmarks største autoriserede Lotus Notes Kursuscenter.

Autoriserede Kurser hos Arthur Andersen

Jeg startede i Arthur Andersen i 1999 og kørte autoristerede IBM/Lotus Notes Kurser indtil 2002. I denne periode blev jeg Teamleader for Lotus Notes afdelingen, tog omkring 20 certificeringer i Lotus Notes samt kørte over 25 forskellige typer kurser i Lotus Notes. Arthur Andersens Kursuscenter kørte næsten udelukkende autoriserede IBM kurser med autoriseret materiale. Jeg blev CLI (Certified Lotus Instructor) i både Application Development og System Administration samme dag som den store decemberstorm i 1999.

Kurserne var noget slaviske, kursusmaterialerne var på engelsk og oftest uden skærmdumps osv. Flere kursister spurgte, hvorfor pokker man ikke kom ud i virksomhederne og lavede målrettede kurser med mere spændende kursusmaterialer. Dette blev starten på ZoomTek.

Lave omkostninger, fleksible kurser, bedre kursusmaterialer, bedre instruktør

ZoomTek startede i 2002. Idéen var simpel. Lave omkostninger, fleksibel indgang til det at lave kurser, bedre kursusmaterialer og tilpasning af kurser. Og det var en kæmpe succes.

ZoomTek udviklede sit eget kursusmateriale (i øvrigt en løbende proces, der stadig står på). Det er sjovt at tænke tilbage på det første kontor, der lå i et soveværelse i en 2-værelses lejlighed i København. Jeg kørte ud til kunder med bus, tog eller cykel.

Selv om meget har ændret sig, kører jeg stadig ud til kunderne i hele landet og holder on-site kurser på alle niveauer. Allerede i 2003 begyndte ZoomTek at udbyde kurser i XML, SharePoint og Office-pakken. I dag har ZoomTek flere konsulenter. En lang række kursuscentre, IT-virksomheder og konsulenthuse benytter ZoomTek som underleverandør til deres kurser. Og vi er da også stolte af vores referenceliste 

Sidenhen kom en lang række andre fagområder til. Undervejs har jeg deltaget i store udviklingsprojekter og undervist i bl.a. Moskva, Helsinki, Kristianssand og Thule Basen.


Del denne artikel på

Mest læste sider

test5.png