SharePoint Roadmap -. grafik overblik over SharePoint Kurser

På dette Roadmap ser du et grafisk overblik over ZoomTek’s SharePoint kurser. Du kan se oversigten over kurser her:

Vi har rigtig mange kurser. Kurser i C#.NET og Infopath kan køres med og uden SharePoint. Kontakt os hvis du har spørgsmål til denne uddannelsesguide.

SharePoint på flere måder

Kurserne ovenfor tager udgangspunkt i nedenstående programmer. SharePoint er ikke bare SharePoint. Dels fås programmet i forskellige udgaver. Dels findes forskellige programmer som direkte eller indirekte understøtter SharePoint.

SharePoint Online er cloud-baseret. Som virksomhed slipper du for at hoste SharePoint internt i virksomheden. Du får et komplet SharePoint site integreret med Microsoft Office, Skype og meget mere.

 

SharePoint Foundation er fundamentet for al SharePoint. Man kan sige, at det er en ikke ubetydelig miniversion af SharePoint Server. Her kan du lave side, lister, biblioteker, menuer osv. Det bedste er, at du kan downloade SharePoint Foundation gratis – og installere den på dit eget system. SharePoint Foundation hoster du altså selv – den ligger ikke i skyen.

SharePoint Server er storebroren. Som virksomhed hoster du selv SharePoint Server on-premises, som det kaldes. Denne løsning er perfekt for lidt større virksomheder, som selv har it-ressourcer internt. Med SharePoint Server får du dit helt eget miljø, og du kan opbygge gruppe af servere i såkaldte farms. Med SharePoint Server kan du udnytte alle features i breddeste forstand, som SharePoint kan tilbyde.

InfoPath er egentlig ikke et SharePoint produkt. Det er en del af Office-pakken. Med InfoPath kan du lave flotte og funtionelle forms. Du kan lave kundeoversigter, fakturaer, kørselsafregninger, projektforms og meget mere. Designet af felter og logikken mellem disse kan du selv definere.

SharePoint Designer  benyttes til udvikling i SharePoint. Med SharePoint Designer kan du bl.a. designe sider, masterpages, men også mere specielle ting som xslt, data connections, workflows og meget mere. Programmet kan downloades gratis på nettet.

OneDrive for Business og Workspace er programmer til synkronisering af indholdet på et SharePoint site, så indholdet kan benyttes off-line på en lokal computer.

Visual Studio er en avanceret editor til udvikling af især C#.net. Programmet kan benyttes til mange andre ting. Men i Visual Studio kan du udvikle avanceret løsninger til SharePoint. Programmet kræver intensiv viden om programmering. Programmet kan downloades gratis som en Express version.