SharePoint Roadmap – grafisk overblik over SharePoint Kurser

På dette Roadmap ser du et grafisk overblik over ZoomTek’s SharePoint kurser. Du kan se oversigten over kurser her…

SharePoint Online og SharePoint Server

SharePoint findes i 3 udgaver. Som SharePoint Server, SharePoint Hybrid og SharePoint Online. Brugerfladen kan variere, og nye features kommer først til SharePoint Online.

Ved bestilling af brugerkurser og design af intranet, tages der naturligvis hensyn til Jeres SharePoint version. Ved udviklerkurser er der flere veje at gå. SharePoint Online peger mod SharePoint Framework og Power Platform. Mens SharePoint Server peger mod InfoPath og SharePoint Designer.

Læs mere om SharePoint Server versus SharePoint Online her.

Her er links til SharePoint kursusoversigten

Kurser tilrettes jeres version. Inden for udvikling, hvor udviklingsmodellerne er meget forskellige, finder du kurser, der peger begge veje.

SharePoint Online RoadMap

Her ses et overblik over kurser til SharePoint Online. Bemærk at SharePoint Server også kan fungere med SharePoint Framework og Power Portal. Er du forvirret, kan du altid ringe til os og få en snak.

SharePoint Framework
NodeJS
TypeScript

SharePoint Framework

Power BI
Power Automate
Power Apps

Power Portal

SharePoint Server kan fungere sammen med Power Portal og SharePoint Framework. Men argumentet for at blive på SharePoint Server er ofte en masse tilpassede løsninger i SharePoint Designer og InfoPath.

Flere og flere kunder flytter til Office365

SharePoint Online er en del af Office365. Der er ingen tvivl om, at SharePoint Online er fremtiden. Der udvikles ikke mere på SharePoint Designer og InfoPath, men Microsoft understøtter disse programmer frem til 2026 (extended support).

Fordelene ved SharePoint Online er indlysende. Der findes en række nye udviklingsværktøjer – og integration med de øvrige Office365 produkter er relativ nem. Konktakt ZoomTek for uddannelse inden for SharePoint. Ønsker du migrering kan ZoomTek bestå med dele eller hele processen.