ZoomTek søger kundeleads – fra dig ..

Skaf et lead fra dit netværk. Har du f.eks. en kontakt via LinkedIn, der søger kursus, så giv ZoomTek et praj. Du får mindst 25%, blot ved at formidle kontakten…

Brug dit netværk, din hjemmeside, Facebook, LinkedIn -whatever !!

Giv os et lead. ZoomTek kontakter kunden. Fører det til et salg, får du mindst 25%. Personer med stort netværk eller mange B2B-kunder vil hurtigt kunne lave en næsten passiv indkomst.

ZoomTek har al arbejdet med kunden. DropShipping af ZoomTek kurser er for alle.

Du skal intet vide om it. Du skal blot finde en kontakt

Eksempel: Tjen kr. 7-11.000 på 10 minutter

Et typisk kursus er på 3 dage. Standardprisen er kr. 36.000. Kan du formidle kontakt, som vi kan føre til et salg, vil du mindst få 25% = kr. 9.000 i det konkrete eksempel.

Kontakt ZoomTek på 4250 5040 – eller info@zoomtek.dk

Jobtitler du kan kontakte: it-medarbejder, HR-medarbejder, rekruttering, uddannelseskoordinator, personalechef, it-chef, konsulenter eller blot din spillemakker fra badmintonklubben.

Din profil: Udadvendt med stort netværk

Du kan have et firma eller ej. Men kender du en masse mennesker – og er du aktiv på sociale medier, kender du garanteret virksomheder, der har behov for uddannelse.

Kontakt ZoomTek.dk uforpligtende på tlf 4250 5040 eller på info@zoomtek.dk

Det med småt

Avancen gives kun, hvis du ikke er ansat eller på anden måde har interesser hos den pågældende kunde. Din avance udbetales, når slutkunden har betalt ZoomTek.

Kan du skaffe mange leads til kurser? Så læs her

Er du i stand til at finde mange leads, så kan vi sætte det i system. ZoomTek kan klæde dig på med både viden, brochurer og endda din helt egen ‘dropshipping’ hjemmeside, email, visitkort og telefon – alt sammen gratis for dig. Og med en fast høj avance pr. lead.