Sælg et kursus – nem indtjening

Skaf et lead fra dit netværk. Har du f.eks. en kontakt via LinkedIn, der søger kursus, så giv ZoomTek et praj. Du får mindst 25%, blot ved at formidle kontakten…

indtjening på mindst 25%

Brug dit netværk, din hjemmeside, Facebook, LinkedIn -whatever !!

Giv os et lead. ZoomTek kontakter kunden. Fører det til et salg, får du mindst 25%. Personer med stort netværk eller mange B2B-kunder vil hurtigt kunne lave en næsten passiv indkomst.

ZoomTek har al arbejdet med kunden. DropShipping af ZoomTek kurser er for alle.

Du skal intet vide om it. Du skal blot give en kontakt

Eksempel: Tjen kr. 9.000 på 10 minutter

Et typisk kursus er på 3 dage. Standardprisen er kr. 36.000. Kan du formidle salg til sådan et kursus, vil du mindst få 25% = kr. 9.000 i det konkrete eksempel.

Kontakt os på 4250 5040 – eller info@zoomtek.dk

Jobtitler du kan kontakte: it-medarbejder, HR-medarbejder, rekruttering, uddannelseskoordinator, personalechef, it-chef, konsulenter

Hvem er du?

Du har et firma – eller du er privat. Kan du give kontakter/leads, der fører til salg, kan du lave en god indkomst. Skriv dine info og tryk på den grønne knap. Du forpligter dig ikke til noget.

Kontakt ZoomTek.dk på tlf 4250 5040 eller på info@zoomtek.dk

Det med småt

Avancen gives kun, hvis du ikke er ansat eller på anden måde har interesser hos den pågældende kunde. Din avance udbetales, når slutkunden har betalt ZoomTek. ZoomTek vælger, hvilke virksomheder og privatpersoner, der kan indgå en aftale.

Kan du skaffe mange leads til kurser? Så læs her

Er du i stand til at finde mange leads, så kan vi sætte det i system. ZoomTek kan klæde dig på med både viden, brochurer og endda din helt egen ‘dropshipping’ hjemmeside – alt sammen gratis for dig. Og med en fast høj avance pr. lead.