Følgende konsulenter er tilknyttet ZoomTek.dk

 

Søren Anderson

Søren Anderson er stifter af ZoomTek.dkSøren Anderson er konsulent og underviser inden for webudvikling, SharePoint og CMS.

Endvidere arbejder Søren med IBM Domino og OpenSource programmer. Kontakt Søren Anderson på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

Allan Loumann Lissau

Allan er ekspert i sociale medier, kampagner og annonceringAllan Loumann Lissau er konsulent og underviser inden for sociale medier. Allan er ekspert i AdWords, Facebook, LinkedIn og alle former for internetbaserede kampagner.

Endvidere arbejder Allan med udvikling og programmering til sociale medier, udarbejdelse af Facebook konkurrencer, effektmålinger m.m.
Kontakt Allan Loumann Lissau på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Eksterne instruktører

ZoomTek benytter sig primært af interne instruktører. ZoomTek benytter dog eksperter inden for en række områder. Men der er aldrig tale om tilfældige freelancere. ZoomTek benytter kun faglige kapaciteter, som vi har kendt i mange år.

Tal direkte med instruktøren - og undgå fag-swahili

Husk, når du bestiller et kursus, taler du med instruktøren. Vi har ikke en supersælger ansat, der intet ved om computere. Omvendt bliver du heller ikke mødt med en masse fag-swahili. Vi rådgiver dig og klarlægger dine behov - så du med sindsro kan bestille det rigtige kursus.

Mest læste sider