Konsulenterne i ZoomTek

Følgende konsulenter er tilknyttet ZoomTek…

Søren Anderson

Søren Anderson er stifter af ZoomTek.dk
Søren Anderson er konsulent og underviser inden for bl.a. SharePoint, Office365 og CMS.

Endvidere arbejder Søren med IBM Domino og OpenSource programmer. Kontakt Søren Anderson på soren@zoomtek.dk. Klik her for at se c.v.

Endvidere arbejder Søren Anderson med OpenSource programmer, HCL/IBM Domino og flere andre områder. Kontakt Søren Anderson på soren@zoomtek.dk. Klik her for at se c.v.

Søren Anderson er struktureret og trives med mange forskellige opgaver. Deadlines overholdes altid og alt er dokumenteret. Søren Anderson er kreativ og kan tænke ud af boksen og med sin forretningsmæssige baggrund inden for afsætningsøkonomi og forretningsrådgivning, kan Søren Anderson begå sig på alle planer i en virksomhed.

Allan Loumann Lissau

Allan er ekspert i sociale medier, kampagner og annoncering

Allan Loumann Lissau er konsulent og underviser inden for sociale medier. Allan er ekspert i AdWords, Facebook, LinkedIn og alle former for internetbaserede kampagner.

Endvidere arbejder Allan med udvikling og programmering til sociale medier, udarbejdelse af Facebook konkurrencer, effektmålinger m.m.
Kontakt Allan Loumann Lissau på all@zoomtek.dk

Eksterne instruktører

ZoomTek benytter sig primært af interne instruktører. ZoomTek benytter dog eksperter inden for en række områder. Men der er aldrig tale om tilfældige freelancere. ZoomTek benytter kun faglige kapaciteter, som vi har kendt i mange år.

Tal direkte med instruktøren – og undgå fag-swahili

Husk, når du bestiller et kursus, taler du med instruktøren. Vi har ikke en supersælger ansat, der intet ved om computere. Omvendt bliver du heller ikke mødt med en masse fag-swahili. Vi rådgiver dig og klarlægger dine behov – så du med sindsro kan bestille det rigtige kursus.

Kontakt ZoomTek på konsulent@zoomtek.dk, tlf 4250 5040