K4701 Mindmaps – Det grundlæggende kreative arbejdsværktøj

Mindmapping er en grundlæggende metode for overblik i arbejdet med en idéproces. Mindmaps kan både virke beskrivende, men kan samtidig bruges som dynamiske værktøjer for idéudvikling, vha. praktiske teknikker. Metoden er hyppigt brugt blandt alle kreative industrier…

I dette kursus uddannes personale både i en basal og udvidet brug af mindmaps. Kurset spænder over den del af den kreative proces, hvor idéer fødes, videreudvikles og udvælges.

Mindmappet bruges som praktisk værktøj for disse tankeprocesser, og hjælper os til at udvikle de indledende idéer, bl.a. ved hjælp af kombinationsteknikken og visualisering.

Ved kurset skal mindmappet og dets teknikker afprøves af deltagerne, så de opnår en indledende erfaring med værktøjet. På denne måde blandes teori og praksis i undervisningen.

Kurset varer 1 dag. Lukket firmakursus 11.999 kr

Målgruppe

Personale som skal til at arbejde med kreative processer, eller let øvede.

Forudsætninger

Ingen forudsætninger. Niveauet tilpasses kursisterne.

Efter kurset kan du

Har man et praktisk kreativt værktøj, man kan tage udgangspunkt i ved en innovativ proces. Derudover har man et værktøj der kan videreudvikle idéer. Man har samtidig prøvet at bruge værktøjet, og føler sig derfor mere tryg og kompetent i innovationsarbejde – både hvis man arbejder individuelt eller i gruppe.

Med dette kursus opnår man grundlæggende færdigheder indenfor idéudvikling.

Indhold

  • Mindmappet som værktøj
  • Mindmappets teknikker
  • Sociale regler ved idéudvikling
  • Indføring i det kreative rum
  • Videreudvikling af idéer
  • Bedømmelse af idéer