K2721 HCL Domino Web Camp

5 dages kursus i webudvikling til Domino. Kurset lærer dig om forms, views, agenter og kode i relation til webløsninger. Du lærer også at mikse HTML5, CSS3 og JavaScript med Domino…

Målgruppe

Kurset er for dig, hvis du har:

  • Bred erfaring i HCL Notes udvikling og @sproget
  • Praktisk erfaring med webudvikling herunder HTML og måske lidt javascript, php, ASP e.l.
  • Ønske om at lave bedre, flottere og mere effektive websites på kortere tid.
  • Lavet webudvikling før, men resultatet har ikke stået mål med dine forventninger.
Kurser afholdes i den nyeste version 11 - med mindre andet aftales. HCL Domino og HCL Notes hed før 2019 IBM Domino og IBM Notes. Før 2012 var navnet Lotus Domino og Lotus Notes.

Forudsætninger for kurset

Som kursist skal du kunne udvikle databaser på et rimeligt niveau og ubesværet benytte @sprog/formula og Designer-klient. os på info@zoomtek.dk eller tlf 4250 5040. Så kan vi tage en snak om dit niveau og din erfaring, og hvad præcis du har brug for i relation til webudvikling.

Efter kurset kan du:

Kurset er meget omfattende, men tempoet tilpasses alle. Efter kurset kan du ubesværet lave avancerede Domino websites. Med kurset får du både overblik og detailviden igennem teori og hands-on.

Alle opgaver, løsninger og talrige eksempler udleveres i overskuelig form efter kurset. Kurset er meget praktisk orienteret, og al kode, som du og dine medkursister laver, kan du få med hjem.

Kursusindhold

Kurset starter helt fra bunden. Selv om du har udviklet i Web, vil der erfaringsmæssigt også i starten være ting at lære.

  • HTML – (meget kort) – Cascading Style Sheet, billedbehandling /-formater, JavaApplets
  • Web-udvikling med Domino 1½ dag
  • JavaScript 1½-2 dage
  • Sidstedagen vil enten indeholde DHTML, XML evt. ASP/PHP. Sidstedagen afhænger af, hvad du som kursist har lyst til.

På kurset udvikler hver kursist et website, som kan tages med hjem. Det omfattende kursusmateriale er på dansk og udviklet helt fra bunden af ZoomTek.