K0845 PowerShell Grundkursus

På kurset lærer du at lave scripts til håndtering og automatisering af grundlæggende rutiner. Kurset giver dig rutine i CMDlets og sprogets struktur og metoder…

PowerShell kurset lærer dig at udvikle scripts og forstå andres scripts. Kurset giver dig en rutine i arkitekturen. Du lærer om variable, funktioner, moduler, sikkerhed og meget mere. Kurset viser også hvordan du kan håndtere andre computere og servere.

Kurset er fokuseret på hands-on. Du kommer til at arbejde med din egen kode i nogle afgrænsede moduler, så du langsomt opbygger din viden og rutine.

På kurset lærer du alt om PowerShells hjælpesystem. På den måde kan du altid finde informationer om de berømte CMDlets. Og hvordan de styrer objekter. Alt i PowerShell er opbygget af objekter.

PowerShell kan benyttes inden for alle hjørner af Microsoft, men også til håndtering af websider, Linux servere og andet. Uanset om du arbejder med Azure eller on-premise kan du med PowerShell lave målrettede løsninger.

Målgruppe

Kurset henvender sig til it-professionelle inden for udvikling og administration. PowerShell række bredt.

Forudsætninger

Kurset henvender sig til alle typer af udviklere og administratorer. Du behøver ikke have erfaring med PowerShell. Kurset starter helt fra bunden.

Du kan lave egne omfattende scripts. Du får helt styr på CMDlets, objekter og piping, som er de centrale dele i PowerShell.

Indhold af PowerShell Grundkursus kurset

Kurset er et Microsoft kursus og benytter Microsoft materialer. Kontakt ZoomTek (info@zoomtek.dk) for præcist kursusindhold.

Om dette kursus

ZoomTek er formidler af dette kursus. Kurset holdes af ekstern kursusleverandør. ZoomTek booker dit kursus for dig, så det passer tidsmæssigt og geogratisk. Du betaler kun kursusleverandørens standardpris. Vores formidling er altså gratis.

Klippekort på tværs af kursusudbydere

ZoomTek tilbyder klippekort. På den måde kan du få rabat på kurser. Rabatten gælder på tværs af kursusleverandører og gælder også for interne ZoomTek kurser.

Gratis Online kursus oven i kurset

ZoomTek tilbyder gratis online kursus hos f.eks. Udemy til en værdi på kr. 300 pr. kursusdeltager. ZoomTek kan finde et relevant online kursus for dig. Du bestiller selv, men prisen op til kr. 300 fratrækkes faktura. Du kan også købe en bog i stedet.

Kursusmateriale

På PowerShell kurset benyttes Microsoft Official Curriculum (MOC) materiale.

Kursusversion

Kurset arbejder med nyeste version af PowerShell. På kurset arbejdes med Microsoft ISE og Visual Studio Code. Du lærer også om forskellen på forskellige PowerShell udgaver.

Kursusinstruktør: SPU
Kurset er et formidlingskursus

Praktisk Information

Hvordan bestilles et kursus?

Udfyld formularen nedenfor eller til højre. Alternativt kan du blot skrive en mail på info@zoomtek.dk eller ringe 4250 5040.

Hvordan finder jeg prisen på kurset?

Forespørg på kurset ved at kontakte ZoomTek. Så finder vi det bedste kursus til dig. Du betaler ikke for formidlingen.

Hvornår afholdes kurset?

ZoomTek kan oftest skaffe et kursus inden for 30 dage. Enten vil vi finde et åbent kursus til dig. Alternativt får du et lukket firmakursus, hvor du og dine kolleger aftaler datoen direkte med kursusinstruktøren.

Få et skræddersyet kursus uden merpris

Kursusbeskrivelserne på ZoomTek.dk er vejledende. For et lukket firmakursus vil kurser altid blive skræddersyet gennem dialog med instruktøren. For åbne kurser har du mulighed for at tale med instruktøren før kurset.