Karriere, jobs og ledige stillinger

Her kan du se en liste over ledige jobs i ZoomTek…

Underviser, Instruktør, Freelancer

ZoomTek søger løbende selvstændige freelancere til undervisning. Du tilbydes en attraktiv ordning, hvor du vil blive klædt på til ZoomTek’s undervisningsmetoder.

ZoomTek benytter udelukkende freelanceundervisere, som vi har en tæt tilknytning til. P.t. søges freelancere inden for Dynamics365, samt inden for Adobes grafiske produkter.

Men også ansøgere inden for andre områder er velkomne til at lægge en ansøgning.

B2B Leadgenerering – høj, variabel aflønning

ZoomTek søger en person til at skaffe leads til b2b beslutningstagere. Du skal helt præcist skaffe kontakter til HR-afdelinger, It-chefer, Uddannelseskoordinatorer, It-udviklere og andre beslutningstagere, som har ønske om it-uddannelse for sig selv eller deres organisation.

ZoomTek tager over og gennemfører salget. Kan ZoomTek flytte et lead til salg, får du kontant afregning på kr. 5-11.000 for et enkelt lead. Du bliver klædt på til opgaven.

Har du et stort netværk og kan skaffe en kontakt i ny og næ er her en mulighed for dig. Der er ikke krav til antal leads, ligesom du ikke behøver speciel viden om it.

Send Ansøgning med CV til job@zoomtek.dk

Send kortfattet ansøgning til job@zoomtek.dk indeholdelse information om erfaring samt din geografiske placering. Jobs aflønnes på freelancebasis med høj løn for den rette. Du opfordres til at søge uanset din alder og hvor du bor i Danmark.

Følg ZoomTek på LinkedIn

Nyheder og Jobsopslag annonceres på ZoomTek.
Klik her