Om dette WordPress site

Nedenfor ses skærmdump af websitet, som det har set ud engang

ZoomTek.dk er udviklet i WordPress. Sitet benytter en del udvidelsesmoduler, ligesom en del tilpasset php hist og her. Sitet stammer tilbage fra 2002, men blev først ført på Joomla i juli 2014 og siden på WordPress i 2018 med templaten Twenty Seventeen. Indtil da blev sitet lavet i et egetproduceret CMS’system.

ZoomTek afholder kurser i både Joomla og WordPress.

Skærmbillederne nedenfor viser hjemmesiden hen over årene. Du kan i øvrigt skrue tiden tilbage på archive.org. Her kan du vælge datoer tilbage i tiden – og wupti – så kommer den ønskede hjemmeside frem, som den så ud førhen.

fantastisk flot hjemmeside - anno 2002 - man er vel html-entusiast  Stilen bliver lidt pænere i 2005

ZoomTek’s hjemmeside 2002 – 2005

ZoomTeks hjemmeside 2010ZoomTeks hjemmeside som den ser ud i dag

Zoomtek’s hjemmeside 2010 – 2014

Vidste du, at man på archive.org kan se en given hjemmeside, som den så ud på en given dato. Tast en www-adresse – og vælg en dato på en kalender. På den måde kan man se bl.a. ZoomTek’s hjemmeside tilbage til 2002.

aakc.dk -> fra Arthur Andersen Kursuscenter til Aakirkeby Cross Klub

Her afsløres også andre rædsler. F.eks. aakc.dk fra år 2000, som undertegnet begik på Midtermolen 1 i København. Dengang var det ren html4, det bedste jeg havde lært, skudt i enden på en Lotus Domino server hos Arthur Andersen Kursuscenter.

Domænet aakc.dk ejes forresten i skrivende stund af Aakirkeby Cross Klub. Tænk at det stolte kursuscenter skulle ende som en knallertklub på Bornholm.

Arthur Andersen Kursuscenter 1999-2002

Bemærk især de mange orange nuancer. Ingen tænkte vist på at tjekke den eksakte farvekode, som var nøje indsat med font-color tags, absolut uden brug af css. Jeg havde sat mig grundigt ind i html-tabeller, og min begejstring for rowspan-attributter var svær at skjule. Så havde jeg ikke brug for at lære mere.

Til gengæld var hjemmesiden optimeret til 800×600 pixels i både Internet Explorer og NetScape Navigator og var ikke i nærheden af at være responsive. Og skrifttypen var naturligvis Arial. Det var tider…..

På ZoomTek.dk er der brugt gratis billeder fra disse websites

På ZoomTek.dk anvendes grafik fra http://www.morguefile.com og Pixabay.com samt landkort fra http://www.freevectormaps.com/. (Map by FreeVectorMaps.com)

Skrifttyper og Farver

På ZoomTek.dk benyttes skrifttypen ‘Open Sans’.