Åbne kurser – kursister fra flere virksomheder

På åbne kurser er der deltagere fra flere virksomheder. Her møder du mennesker med samme interesser som dig, men med anden baggrund. Her er basis for spændende erfaringsudveksling og netværk…

Maksimalt 5 deltagere på åbne kurser

Der kommer aldrig over 5 deltagere på åbne kurser. Instruktøren vil have tid til dig.

Datoer for åbne kurser aftales med deltagerne

Mange spørger, hvor datoer for åbne kurser annonceres. Datoerne er blevet fjernet, fordi et givent kursus altid skemasættes i samarbejde med deltagerne.

Kom med et bud på datoer. Sammen med de øvrige deltagere sættes den endelige dato. Du kan nemmere planlægge med denne fleksibilitet.

Kursussted i København, Århus, Odense, Aalborg og Vejle

Åbne kurser finder næsten altid sted i enten København, Århus, Odense, Aalborg, Vejle eller Hedensted. Hoteller eller lignende med lokaler og buffet i topklasse benyttes. Kurset placeres, hvor det er tættest på flest mulige deltagere. Hvorfor tage til København, hvis alle deltagere undtagen én kommer fra Jylland ?

ZoomTek holder flest kurser som firmakurser. Mangler der deltagere til et åbent kursus, tilbyder ZoomTek et 1 til 1 kursus.

Inddragelse af firmacases på kurset – er det muligt?

Åbne kurser har højst 5 deltagere. Inden kurset bliver dit niveau og dine behov tjekket. Og nok vigtigst: Du får en snak med instruktøren, som laver fag- og kursussnak i telefonen uden mellemled.

Kontakt ZoomTek på telefon 4250 5040 eller info@zoomtek.dk.