Kurser i udlandet til samme pris

ZoomTek holder bl.a. kurser i Hamborg, London, Stockholm, Oslo og Helsinki. Kurser kan holdes i hele verden til samme pris som i Danmark med tillæg af rejseomkostninger.

Mange virksomheder ønsker skræddersyede virksomhedskurser med deltagere fra flere lande. Udenlandske kurser er uden ekstra pris. Der kommer et tillæg for transport, evt visa, forsikring, ophold, forplejning m.m. til instruktøren.

Kurser på svensk og kurser i Sydsverige

ZoomTek kan formidle og afhodle kurser på svensk og/eller i Sydsverige. For hele Øresundsregionen åbner det op for muligheder for uddannelse på tværs af virksomhedsafdelinger.

Hvilke byer og lande er inkluderet i tilbuddet?

Kurser kan holdes i hele verden. Bl.a. i:

Slesvig-Holsten til og med Hamborg
Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmø, Skåne
Norge: Oslo, Kristianssand
Finland: Helsinki
EU
USA
Asien

 

Kan kurser afholdes i helt andre lande. F.eks. USA?

Ja, ZoomTek kan afholde kurser i de fleste lande.

Det med småt

Fakturaen sendes til den danske afdeling/filial og afregnes i DKK. (dansk CVR-nummer), og der beregnes dansk moms. Prisen er som et almindeligt kursus.

Datoplanlægning sker under hensyntagen til flyafgange, hotelbookning m.m. Ved ændrede ydre forhold – f.eks. flystrejker e.l. bærer kunden udgiften. Det samme gælder booket hotel, mødelokaler m.m. i den forbindelse.

Der skal bookes mindst 3 dage. Faktura skal forudbetales inden rejseplanlægning. Som kunde skal du stille kursus-/mødelokale til rådighed. Kurser skal mindst være på 3 dage. Forudbetaling på 50% af den samlede pris inden rejsebookning. ZoomTek skal endvidere have en fast kontaktperson (navn, e-mail, telefon) både i Danmark og på destinationen. Den udenlandske kontaktperson skal tale engelsk eller dansk. Kurset afholdes på engelsk.

Der tages forbehold for evt. Corona-restiktioner samt myndighedsrestriktioner generelt. Der tages forbehold for ydre forhold vedr. bl.a. fly, transfer, hotel, forsikring m.m.

ZoomTek har kørt kurser i flere lande – heriblandt Thule Air Base i Grønland

Flyafgange kan have indflydelse på mulige kursusdage.

Kurserne kan afholdes på engelsk eller dansk/skandinavisk. Tilbuddet gælder alle kurser afholdt direkte af ZoomTek, men ikke for formidlede kurser afholdt af eksterne partnere. Kurset skal have en varighed på mindst 3 dage. Klippekort m.m. kan ikke benyttes til kurser i udlandet. Afholdelsesgaranti samt gratis hotline og webinar gælder ikke for kurser i udlandet.  Bookning af kursus er bindende og uden fortrydelsesret. Faktura udsendes med det samme og skal betales inden afrejse. ZoomTek tager forbehold for komplikationer i forbindelse med fly, hotel m.m. – herunder aflysning/flytning af kursusdatoer.

Gælder ikke for formidlede kurser

Ved formidlede kurser, altså kurser afholdt af eksterne partnere eller instruktører, gælder tilbuddet om kurser i udlandet ikke.

*) ZoomTek forbeholder sig ret til at ændre ovenstående uden varsel – herunder priser, destinationer, betingelser m.m. indtil kursusbekræftelse er udsendt. Der tages forbehold for bl.a. flystrejker, Corona og andre forhold som ZoomTek ingen indflydelse har på.

Skal ZoomTek kontakte dig vedr. mulighederne for kursus i udlandet?

Udfyld nedenstående formular. Så kontakter ZoomTek dig helt uforpligende hurtigst muligt.