Telefon 4250 5040, info@zoomtek.dk

ZoomTek har samlet kursusmarkedet

ZoomTek formidler kurser inden for alle grene af it. Formidlingen er gratis for dig. ZoomTek sikrer, at du får det bedste kursus. Servicen er gratis…

Sådan fungerer det !

ZoomTek finder et kursus til Jer, som passer i niveau og indhold. Du bliver kontaktet af instruktøren – og sammen planlægger I dato, kursusindhold m.m. Kurset afholdes på Jeres adresse overalt i Danmark.

Flere resultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages

ZoomTek garanterer kvaliteten

ZoomTek gør det nemt for dig. Vi kender kursusbranchen og har aftaler med kursushuse, der gør at vi kan finde det rette kursus på rette sted og tid.

Gratis service

Vi skaffer et kursus til dig. Du betaler blot den almindelige kursuspris. ZoomTek kan oven i købet tilbyde klippekort for alle kurser samlet. Tilmeld dig ZoomTeks Nyhedsbrev med ekstra gode pristilbud på kurser.

Kontakt ZoomTek med din forespørgsel. Benyt formularen nedenfor eller ring på telefon 4250 5040.

Udfyld formularen

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Ja. ZoomTek kan formidle kurser inden for alle grene af it – også kurser, som ikke er listet på ZoomTek.dk

Ja, Instruktøren kommer til Jer. Kurset afholdes på jeres adresse eller et andet sted efter aftale.

Ja, Du betaler det samme eller mindre i forhold til selv at ringe rundt og finde et kursus. ZoomTek formidler helt gratis for dig.

Nej, datoer, kursusindhold m.m. planlægges direkte mellem Jer og instruktøren.

I modtager en faktura fra ZoomTek umiddelbart efter kursusbestilling. Betalingsdatoen er dagen efter kurset og efter jeres godkendelse af kurset.

Ja, ZoomTek formidler alle typer kurser – også kurser, som ikke er inden for it.

Ja, er du blot én person, kan ZoomTek finde et kursus med sikker afholdelse på et større kursuscenter. Igen uden ekstrapris – og med hensyntagen til geografi og tidsønsker.

Ja, et kursus kan altid afholdes på engelsk.

Formidling til kursuscentre og konsulenter

ZoomTek kender kursusbranchen – og kan skaffe det rigtige kursus hos den rigtige kursusudbyder. Kontakt os om dit behov allerede i dag. Servicen koster ikke ekstra. Udfyld formularen. Så formidler ZoomTek gratis og uforpligtende et kursus til dig.