Velkommen til freelance.zoomtek.dk

Her er samlet formel og uformel information til undervisere

I menuen til højre kan du finde information og gode råd. Det er vigtigt, at du har læst Velkommen som instruktør i ZoomTek’ før du holder kursus.

ZoomTek henvisningsprogram

Bliv freelance instruktør – uforpligtende, høj dagløn

Customer Referral Program – henvisningsprogram

Læs om ZoomTek’s Customer Referral Program.
Skaf et lead til en kursuskunde. Fører dit lead til salg, får du kr. 1.000 pr. kursusdag. Et lead er bare et navn/email/telefonnummer.

Hvis én af dine venner/bekendte skaffer et lead, får han/hun kr. 1.000 og du får kr. 500 – pr. dag.

Læs mere om Henvisningsprogram her

Fold ud

Bliv en bedre konsulent af undervisning

Som instruktør kommer du ud på korte opgaver i virksomheder. Mange konsulenter supplerer deres konsulentjobs med lidt undervisning. Årsagerne kan være afveksling, flere kontakter, og så pynter det gevaldigt på c.v.’et, at man kan arrangere og facilitere et professionelt kursus.

Hos ZoomTek er du ikke bundet på hænder og fødder. Du får tilbudt underviserjobs og kan ofte passe datoer ind med kunden.

Bliv klædt på til undervisning

Du har spidskompetencerne inden for dit felt. ZoomTek klæder dig på til at undervise. Inden et kursus, får du gode råd og vejledning om afholdelse af et kursus. ZoomTek står standby under dit kursus, hvis du har behov for hjælp.

  • Hvordan forbereder du dig bedst på et kursus?
  • Tips til undervisning
  • Hvordan disponerer jeg mit stof?
  • Hvordan bliver jeg en spændende underviser?

Kontakt ZoomTek på info@zoomtek.dk eller tlf 4250 5040, og lad os få en snak om dine muligheder.

GDPR, Persondataforordningen og Samtykke

Når ZoomTek udleverer persondata til dig, vil både du og ZoomTek hver især være selvstændige dataansvarlige. Du er altså ikke databehandler og en databehandleraftale er ikke nødvendig. Kunden giver ZoomTek samtykke til, at dennes persondata må videreformidles til dig. Som selvstændig dataansvarlig er du selv ansvarlig for, at slutkunden får oplyst dine privatlivspolitikker, samt håndtering af kundens data, herunder sletning efter brug m.m.

Ved første kontakt med kunden vil ZoomTek verificere samtykke (ZoomTek/kunde). Se også Se også ZoomTeks Privatlivspolitik. Her er også et link til beskrivelse af ovenstående på Datatilsynets hjemmeside.