Velkommen til freelance.zoomtek.dk

Her er samlet formel og uformel information til undervisere…

I menuen til højre kan du finde information og gode råd. Det er vigtigt, at du har læst Velkommen som instruktør i ZoomTek’ før du holder kursus.

Customer Referral Program – henvisningsprogram

Læs om ZoomTeks Customer Referral Program.
Skaf et lead til en kursuskunde. Fører dit lead til salg, får du kr. 1.000 pr. kursusdag. Et lead er bare et navn, en e-mail og et telefonnummer.

Hvis én af dine venner eller bekendte skaffer et lead, får han/hun kr. 1.000 og du får kr. 500 – pr. dag. (husk samtykke/gdpr).

Læs mere om Henvisningsprogram her

Bliv klædt på til undervisning

Du har spidskompetencerne inden for dit felt. ZoomTek klæder dig på til undervisning. Du får gode råd og vejledning om afholdelse af kurset. ZoomTek står standby under dit kursus, hvis du har behov for hjælp.

  • Hvordan forbereder du dig bedst på et kursus?
  • Tips til undervisning
  • Hvordan disponerer jeg mit stof?
  • Hvordan bliver jeg en spændende underviser?

ZoomTek henvisningsprogram

Bliv freelance instruktør – uforpligtende og med høj dagløn

Kontakt ZoomTek på telefon 4250 5040 eller send en e-mail til info@zoomtek.dk, og lad os få en snak om dine muligheder.

Fold ud

Bliv en bedre konsulent af undervisning

Som instruktør kommer du ud på korte opgaver i virksomheder. Mange konsulenter supplerer deres konsulentjobs med lidt undervisning. Årsagerne kan være afveksling, flere kontakter, og så pynter det gevaldigt på c.v.’et, at man kan arrangere og facilitere et professionelt kursus.

Hos ZoomTek er du ikke bundet på hænder og fødder. Du får tilbudt underviserjobs og kan ofte passe datoer ind med kunden.

GDPR, Persondataforordningen og Samtykke

Når ZoomTek udleverer persondata til dig, vil både du og ZoomTek hver især være selvstændige dataansvarlige. Du er altså ikke databehandler for ZoomTek, og en databehandleraftale er ikke nødvendig. Kunden giver ZoomTek samtykke til, at dennes persondata må videreformidles til dig. Som selvstændig dataansvarlig er du selv ansvarlig for, at slutkunden får oplyst dine privatlivspolitikker, samt håndtering af kundens data, herunder sletning efter brug m.m.

Ved første kontakt med kunden vil ZoomTek verificere samtykke (ZoomTek/kunde). Se også ZoomTeks Privatlivspolitik. Her er også et link til beskrivelse af ovenstående på Datatilsynets hjemmeside.