10 grunde til at vælge ZoomTek

10 gode grunde

Her er 10 gode grunde til at vælge ZoomTek som kursusleverandør

  1. Afholdelsesgaranti på alle kurser inden for 30 dage – ellers er kurset gratis. Der kan være perioder, hvor denne garanti er fjernet (pga. travlhed). Dette vil blive annonceret på forsiden. ZoomTek er formentlig det eneste kursuscenter i Danmark, der leverer garanti for afholdelse på samtlige kurser.
  2. Gratis Hotline og Gratis Webinar efter kursus. Du kan ringe og skrive til instruktøren efter kurset på ubegrænset tid. Dette sikrer, at du altid har en livline til dine projekter.
  3. Referenceliste: A.P. Møller, Novo, Danske Bank, Vestas, Grundfos, Forsvaret, Thule-basen, Rambøll, Rigsarkivet, Politiet og mange flere
  4. Leverandør til andre kursuscentre – bl.a. Teknologisk Institut, SuperUsers, Peoplenet. ZoomTek bliver hentet ind til avancerede kurser, der kræver tilpasning og dialog med kunden.
  5. OnLine Kurser – fleksibel uddannelse via Skype eller onsite ved Horsens – Kurser ned til 1 person uden ekstrapris
  6. Dansk Kursusmateriale – udleveres som søgbar pdf-fil. På de fleste kurser gives eksempelkoder m.m. i større antal. Der kan være få kurser, hvor der i stedet for dansk kursusmateriale benyttes engelsksprogede ressourcer fra internettet.
  7. Tilpasning af kursus ned til mindste detalje. Inddragelse af firmacases. Mange kunder kommer igen, fordi instruktøren faktisk tager sig tid til at sætte sig ind i kundens projekter og filer – før kurset.
  8. Evalueringssnit på 9,3 på 1-10 skala – levende og kompetent instruktør
  9. Onsite i virksomheder i hele Danmark. Det kræver blot et mødelokale og internet. ZoomTek klarer resten.
  10. Både tekniske kurser og brugerkurser. ZoomTek kører fleste tekniske kurser, men vi laver også uddannelse for større “almindelige” personalegrupper.

Kontakt os om de 10 grunde listet ovenfor

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til ovenstående 10 grunde til at vælge ZoomTek, som din kursusleverandør.

ZoomTek løser også dine specielle behov

Har du specielle behov inden for uddannelse, går vi gerne i dialog om en løsning for netop din virksomhed. Husk, at vi både arrangerer uddannelse for it-afdelinger (it-folk) og brugere.

Kan du ikke finde et kursus i oversigterne, bedes du alligevel ringe til os. Måske kan vi alligevel finde en løsning.