10 grunde til at vælge ZoomTek

Her er de 10 bedste grunde til at vælge ZoomTek som kursusleverandør. Savner du et løft på uddannelsesfronten i din virksomhed. Så lad os tage et møde om mulighederne…

For formidlede kurser eller kurser afholdt af eksterne instruktører gælder denne parts betingelser. Nedenstående punkter gælder derfor kun for kurser afholdt direkte af ZoomTek.dk (ikke formidlede kurser).

  1. Sikker afholdelse på alle kurser. Er en dato først aftalt, vil kurset ikke blive udsat. Det er din sikkerhed for, at kurset ikke udsættes igen og igen.
  2. Gratis Hotline og Gratis Webinar efter kursus. Du kan ringe og skrive til instruktøren efter kurset. Dette sikrer, at du altid har en livline til dine projekter.
  3. Referenceliste: A.P. Møller, Novo, Danske Bank, Vestas, Grundfos, Forsvaret, Thule-basen, Rambøll, Rigsarkivet, Politiet og mange flere
  4. Leverandør til andre kursuscentre – bl.a. Teknologisk Institut, SuperUsers, Peoplenet. ZoomTek bliver hentet ind til avancerede kurser, der kræver tilpasning og dialog med kunden.
  5. OnLine Kurser – fleksibel uddannelse via Skype eller onsite ved Horsens – Kurser ned til 1 person uden ekstrapris
  6. Dansk Kursusmateriale – udleveres som søgbar pdf-fil. På de fleste kurser gives eksempelkoder m.m. i større antal. Der kan være få kurser, hvor der i stedet for dansk kursusmateriale benyttes engelsksprogede ressourcer fra internettet.
  7. Tilpasning af kursus ned til mindste detalje. Inddragelse af firmacases. Mange kunder kommer igen, fordi instruktøren faktisk tager sig tid til at sætte sig ind i kundens projekter og filer – før kurset.
  8. Evalueringssnit på 9,3 på 1-10 skala – levende og kompetent instruktør
  9. Onsite i virksomheder i hele Danmark. Det kræver blot et mødelokale og internet. ZoomTek klarer resten.
  10. Både tekniske kurser og brugerkurser. ZoomTek kører fleste tekniske kurser, men vi laver også uddannelse for større “almindelige” personalegrupper.

10 gode grunde

ZoomTek løser også dine specielle behov

Har du specielle behov inden for uddannelse, går vi gerne i dialog om en løsning for netop din virksomhed. Husk, at vi både arrangerer uddannelse for it-afdelinger (it-folk) og brugere.

Kan du ikke finde et kursus i oversigterne, bedes du alligevel ringe til os. Måske kan vi alligevel finde en løsning.