ZoomTek’s idégrundlag

ZoomTek blev stiftet i 2002. I dag har ZoomTek flere konsulenter. ZoomTek udsprang af Arthur Andersen, der dengang var blandt verdens største konsulent- og revisionshuse…

Idéen var simpel – og holder i dag

Arthur Andersen havde en af verdens største Lotus Notes installationer, og I Danmark havde Arthur Andersen Danmarks største autoriserede Lotus Notes Kursuscenter.

Autoriserede Kurser hos Arthur Andersen var kedelige, standardiserede og helt uden sjæl

Jeg startede i Arthur Andersen i 1999 og kørte autoristerede IBM®/Lotus Notes® Kurser indtil 2002. I denne periode blev jeg Teamleader for Lotus Notes afdelingen, tog omkring 20 certificeringer i Lotus Notes samt kørte over 25 forskellige typer kurser i Lotus Notes.

Arthur Andersens Kursuscenter kørte næsten udelukkende autoriserede IBM® kurser med autoriseret materiale. Jeg blev CLI (Certified Lotus Instructor) i både Application Development og System Administration samme dag som den store decemberstorm i 1999.

Kurserne var noget slaviske, kursusmaterialerne var på engelsk og oftest uden skærmdumps osv. Flere kursister spurgte, hvorfor pokker man ikke kom ud i virksomhederne og lavede målrettede kurser med mere spændende kursusmaterialer. Dette blev starten på ZoomTek.

Lave omkostninger, fleksible kurser, bedre kursusmaterialer, bedre instruktør

ZoomTek startede i 2002. Idéen var simpel. Lave omkostninger, fleksibel indgang til det at lave kurser, bedre kursusmaterialer og tilpasning af kurser. Og det var en kæmpe succes.

ZoomTek udviklede sit eget kursusmateriale (i øvrigt en løbende proces, der stadig står på). Det er sjovt at tænke tilbage på det første kontor, der lå i et soveværelse i en 2-værelses lejlighed i København. Jeg kørte ud til kunder med bus, tog eller cykel.

Selv om meget har ændret sig, kører jeg stadig ud til kunderne i hele landet og holder on-site kurser på alle niveauer. Allerede i 2003 begyndte ZoomTek at udbyde kurser i XML, SharePoint og Office-pakken.

I dag har ZoomTek flere konsulenter. En lang række kursuscentre, IT-virksomheder og konsulenthuse benytter ZoomTek som underleverandør til deres kurser. ZoomTek fungerer også som underleverandør til flere af de store konsulenthuse, hvor ZoomTek udfører både løse konsulenttimer og større udviklingsprojekter. Igennem en årrække har ZoomTek opbygget denne referenceliste.

Sidenhen kom en lang række andre fagområder til. Undervejs har jeg deltaget i store udviklingsprojekter og undervist i bl.a. Helsinki, Kristianssand og Thule Basen.

Løsningsorienterede kurser? Hvad? Hvordan?

ZoomTek’s kører både tekniske kurser og brugerkurser. ZoomTek kører løsningsorienterede kurser, hvor målet fra starten er at klæde jer på til bedre at kunne løse jeres kommende projekter. Fokus er ikke at kunne udfylde en multiple choise til en certificering. Derfor fokuseres der bl.a. på:

  • Hands-on – ikke bare noget vi skriver her – men også i praksis
  • At kurset forberedes og tilpasses din virksomhed. Instruktøren sætter sig ind i jeres filer, systemer, behov og niveau
  • Gratis support og (nyt 2018) gratis 2 timers webinar ca. 1 måned efter kursus