Kurser i hele Danmark og Sydsverige

Du skal blot have et mødelokale med internetforbindelse. Vi kommer med alt udstyr og sørger for alt det tekniske. Vi er mobile. Det hehøver du ikke at være…

Kurser afholdes i hele Danmark og Sydsverige. Vore kunder er ligeligt fordelt over hele landet.

Vi har hovedsæde ved Juelsminde. Vi holder kurser på hoteller og konferencecentre i bl.a. København, Århus, Odense, Aalborg og Hedensted. Derfor vælger du selv, om kurset skal holdes hos Jer eller os.

Lukkede firmakurser afholdes ude i virksomheder i et mødelokale eller lignende. Du og dine kolleger har ingen udgifter til transport, overnatning og forplejning. Cases og problematikker fra virksomheden bliver nemmere at benytte. Mødelokalet skal blot have internetforbindelse og gerne et whiteboard – så klarer vi resten.

Kurser i Sydsverige og på svensk

Mange kurser kan nu holdes i Sydsverige og/eller på svensk. Vi samarbejder med instruktører fra Skåne. Kurser i København kan i mange tilfælde også køres på svensk. Kontakt ZoomTek for mere information.

Det er nemt for dig. Vi sørger for alting

Vi holder flere kurser i hovedstadsområdet hver måned. Men vi har også en del kunder i Thy, Sønderjylland, Vestjylland osv. Vi bliver valgt, fordi vi leverer det brede kursusudbud ud til alle afkroge uden ekstrapris.

De fleste af vore kunder er større virksomheder, som naturligt ligger i større byer, som København, Århus og Odense. Men mange af vore kunder er ofte placeret langt fra store byer.

Vi har kørt onsite kurser i f.eks.:

  • København, Århus, Odense, Esbjerg, Kolding, Randers, Vejle, Horsens, Roskilde
  • Næstved, Silkeborg , Fredericia, Helsingør, Viborg, Køge, Holstebro, Slagelse, Herning
  • Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Frederikshavn, Haderslev, Skive, Ringsted
  • Nykøbing Falster, Aabenraa, Nyborg, Ikast, Grenå, Middelfart, Skanderborg.

ZoomTek kører kurser overalt i Danmark.

Selv om kurset afholdes på jeres adresse, betaler du ikke ekstra. Alle udgifter til instruktørens transport, forplejning og overnatning er inkluderet i kursusprisen.