Nyheder – om ZoomTek, it generelt og forskellige teknologier

opdaterede nyheder fra ZoomTek

Kursus i Microsoft PowerApps

4. oktober 2018

ZoomTek udbyder nu PowerApps kursus. Kurset kommer i naturlig forlængelse af øvrige kurser. Læs mere om PowerApps kurset her.

ReactJS kursus

22. august 2018

ZoomTek kan nu tilbyde kursus i React. Kurset er skruet smmen på en måde, så alle væsentlige facetter af React indgår. Du får en relativ dyb allround viden med hands-on erfaring. Læs mere om React kurset her.

Apache Server Kursus

19. juni 2018

Du kan nu få et kursus i installation og konfiguration af Apache Server. Læs mere om kurset i Apache Server her.

Samarbejde med Kursusfabrikken

3. maj 2018

ZoomTek vil stille instruktør til rådighed for Kursusfabrikken og deres kurser i størrelsesordenen 10-15 dage om året. Primært inden for videregående Microsoft Office, men der bliver også kurser på engelsk.

Nyt kursus: Python Django Web Framework kursus

9. april 2018

Django muliggør hurtig udvikling af full-stack hjemmesider. Med Django forkortes udviklingstiden markant, og man slipper for en masse programmering udenom. Læs om K9141 Python Django kurset hos ZoomTek her

Gratis webinar på 2 timer efter dit kursus

30. marts 2018

Kom helt i mål med indlæringen. Efter kurset tilbydes du 2 timers webinar via fjernopkobling/storskærm. Tilbuddet er frivilligt og helt gratis. Læs om gratis 2 timers seminar efter alle ZoomTek kurser

IBM Domino 10 kommer på gaden efteråret 2018

19. marts 2018

IBM Domino kommer i en ny Release 10 til efteråret. IBM har slået sig sammen med det indiske milliardforetagende HCL om videreudvikling af IBM Domino. Notes klienten vil blive hurtigere og designmæssigt få en kæmpe overhaling.

Nyheder inkluderer gnidningsfri opkobling til Exchange, AD og Outlook, databaser op til 256 GB, nodeJS føjet til serveren og en masse nye brugerfeatures. Læs mere om nyhederne i den kommende IBM Domino 10

XSLT kursus med fokus på kundens filer

8. marts 2018

Kunden fik et tilpasset XSLT/XPath kursus for 5 udviklere med fokus på XML-til-XML transformation. På forhånd havde jeg modtaget nogle af kundens filer.

Under kurset opstod spændende diskussioner, og avancerede key() og document() cases blev gennemgået og testet. Kursisterne kom fra samme virksomhed og havde blandet niveau. Men alle var de udviklere og havde arbejdet flere år med XSLT.

ZoomTek kører specialkurser for andre kursushuse

15. februar 2018

Konkurrenterne hyrer os ind til avancerede kurser, de ikke selv har på plakaten, og ofte hvor kunden kræver tilpasning af kurset. Men ring direkte til ZoomTek i stedet. Du får en bedre pris og er tættere på instruktøren. Og kun på ZoomTek’s egne kurser får du gratis hotline efter kurset.

Windows PowerShell Pester Framework kursus

12. februar 2018

ZoomTek har fået et nyt kursus i PowerShell Pester Testing Framework. Med Pester kan du lave avanceret unit testing af dine PowerShell scripts og moduler.

VueJS kursus

9. januar 2018

VueJS er i skrivende stund det hurtigst voksende framework til SPA-løsninger. Dermed er VueJS et alternativ til Angular og ReactJS. Se kursusbeskrivelsen for det nye VueJS JavaScript Framework kursus

Kurser i nyeste version af Angular

3. august 2017

ZoomTek.dk afholder kurser i Angular. Læs mere om Angular kurserne her. På kurserne lærer du at lave Single Page Applications (SPA) ved hjælp af Nodejs og CLI. Kurserne går i dybden med flere moduler som http, router, forms med mere.

Nyt kursus: E-conomic bogføring på Marselisborg Hotel, Århus

16. februar 2017

Økonomisystemet E-conomic er blevet enormt populært. ZoomTek afholder E-conomic kursus, hvor du lærer om almen bogføring, momsregnskab, årsregnskab m.m. Kurset lærer dig alle hjørner af E-conomic. Kurset kørte første gang for Finansforbundet på Marselisborg Hotel i Århus.

Nyt kursus – Movie Maker – filmredigering

25. november 2014

Efter direkte forespørgsel fra en kunde kan ZoomTek nu tilbyde kursus i Movie Maker. Kursets instruktør har arbejdet i årevis med filmredigering og deler ud af sine erfaringer og best practice. Læs mere om K5112 Microsoft Movie Maker. Brug film som effektiv markedsføringsmedie her.

Tilbudssystem til international industrivirksomhed på Fyn

19.august 2014

ZoomTek skal lave et tilbudssystem for en større industrivirksomhed på Fyn. Systemet laves i IBM Notes med forgreninger til Navision og Office-pakken. Virksomheden sælger meget komplekse produkter, og hidtil har man haft for mange fejl og brugt for meget tid på rettelser.

Man ønsker et system, hvor tilbud og reviderede tilbud kan laves, så de ser godt ud og er fejlsikrede. Systemet laves onsite hos kunden.

Skabelonsystem for entreprenørvirksomhed

1.august 2014

ZoomTek skal lave nye skabeloner i Office-pakken for en af de største entreprenørvirksomheder i Danmark. Der er tale om ca. 40 formularer, som skal integreres i SharePoint. Hele datagrundlaget og automatikken i formularerne skal også revideres, da det på nuværende tidspunkt ikke fungerer tilfredsstillende.

Kurser på Thule Air Base, Grønland

20.oktober 2013

ZoomTek (Søren Anderson) har lige været på Thule Air Base og holdt kurser og leveret konsulenthjælp til deres it-afdeling. Det var en meget spændende oplevelse, hvor jeg var heldig at se en masse natur – og en mange af de installationer, der findes omkring basen – ikke mindst selve radaren.

Jeg kender it-chefen Grete fra undervisning, mens hun stadig arbejdede i Danmark. Tak Grete – for en uforglemmelig oplevelse..

*) alle opgaver beskrevet på denne side er lavet onsite hos kunden på kundens licenser og software