Hyr en konsulent og underviser 1 dag om ugen

Få en konsulent på en fast ugedag i din virksomhed. Der laves en kontrakt, der kører over 1 eller 2 år.

Du får følgende fordele:

  • Uddannelse til alle ansatte – herunder fri brug af alle vore kursusbøger. (gælder for alle kurser afholdt af ZoomTek)
  • Brugeruddannelse til alle ansatte – gør din medarbejdere gladere
  • Tekniske kurser til it-afdelingen – giv dine it-folk et løft, som ellers koster en formue ude i byen
  • Udvikling af brugermanualer og skabeloner. Giv Jeres Office-skabeloner et pift.
  • Løft Jeres intranet – vi har erfaringen og best practice, der virkelig rykker !
  • Få lavet en tidssvarende personalehåndbog – spænd fjedren og kom i position til vækst. Nogle kalder det Lean og Kommunikation – vi kalder det sund fornuft

Brugermanualer

Stor erfaring sikrer hurtig udvikling af 30-40-50 siders manualer. F.eks. manualer til it-programmer, omstillingsanlæg, brug af maskiner, sikkerhedsprocedurer osv. Alt materiale får ensartet flot typografi, skærmdumps, indholdsfortegnelse og kan frit indsættes på et intranet. Vi kan lave materiale i nærmest alle formater.

Skabeloner

Udvikling af skabeloner til bl.a. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, HCL Domino, LibreOffice m.m.

Design af intranet – med fokus på effektiv vidensdeling

Vi lægger indhold på Jeres intranet – og rådgiver Jer om, hvordan virksomhedens mange data smartest sættes op. Så bliver Jeres intranet nemlig et stærkt kommunikations- og ledelsesværktøj.

Velkomstprogram for nye ansatte

Effektivt introforløb til nye ansatte. Dels så de bliver produktive hurtigt, dels så de føler sig velkomne. Vi arrangerer sådanne forløb, inkl. trykt materiale og præsentationer. I kan selv afholde disse Velkomstprogrammer, eller vi kan gøre det for jer.

Lean optimering af processer

Alle virksomheder kan forbedre deres administration med 20% med lean. Hvis målet blot er 5% bedre udnyttelse af ressource I allerede har, så forestil Jer resultatet på bundlinjen.

Begrænsninger

Vi er ikke en udvidet it-afdeling. Vi vil gerne hjælpe med mindre support. Men vi installerer og vedligeholder ikke servere, laver opgraderinger af software på brugermaskiner og den slags. Vi kan selvfølgelig godt lave en specialaftale om dette.

Vi søger virksomheder i hvad vi kalder det udvidede trekantsområde. Maks. 50 km fra Horsens/Vejle. D.v.s. byer som Kolding, Fredericia, Middelfart, Billund, Horsens, Skanderborg