Indsatspunkter før kursus

Kompetenceafklaring og tilpasning af kursus sikrer fuldt udbytte. Det er ZoomTeks ansvar, at du får det rigtige kursus. Tæt dialog med instruktøren sikrer optimal indlæring…

Klik for at læse mere om, hvad du får før, under og efter kurset.

Indholdet på denne side gælder kun for kurser afholdt direkte af ZoomTek og ikke for formidlede kurser.

Få et webmøde med instruktøren før kursus

Før kurset tager instruktøren ofte et webmøde med deltagerne på kurset. Du får ikke en sælger som eneste kontaktperson. Her hilser alle på hinanden og får en ærlige snak om kurset og Jeres ønsker og forventninger, og instruktøren kan se jeres filer. 

Anderledes kurser

At vore kurser er anderledes skyldes især egne kursusmaterialer og en effektiv indsats før og efter kursus. Alt sammen ting, som vore konkurrenter – de store kursushuse – ikke kan matche som standard.

Kurset planlægges i samarbejde mellem Jer og instruktøren
Kurser blandes og niveau tilpasses
Instruktøren ser jeres filer
Instruktøren ringer til flere deltagere
Indsatspunkter før kursus

ZoomTek kan formidle hundredevis af kurser hos eksterne kursusleverandører. Det er nemt og hurtigt for dig, og du betaler kursusleverandørens standardpris. Ved sådanne kurser gælder kursusleverandørens betingelser.

Kurser blandes og niveau tilpasses

Kurser kan blandes. Jeres kursus kan være en blanding af et grundkursus og et udvidet kursus tillagt emner fra helt andre kurser.  Forskellige teknologier, programmeringssprog og platforme kan blandes, hvis I har hehov herfor.

Kurser er ikke en hyldevare hos ZoomTek

Kurser er ikke en hyldevare. Indlæring er individuelt. Konkrete udfordringer i virksomheden fordrer et målrettet kursus. Instruktøren kan fra første færd hjælpe jer i mål – allerede inden kurset afvikles.

Formidlingskurser

Afholdes et kursus af en ekstern kursusleverandør, gælder dennes forretningsbetingelser samt håndtering af kurser.