Konsulenterne i ZoomTek

Her kan du se de konsulenter, som er tilknyttet ZoomTek. Vi har fat i nogle af de mest kompetente og efterspurgte konsulenter i Danmark – inden for hver deres felt…

Søren Anderson er stifter af ZoomTek.dk

Søren Anderson

Ejer, instruktør, konsulent, udvikler, HD-A/Marketing Management

læse mere

Søren Anderson er konsulent og underviser inden for bl.a. SharePoint, Office365 og CMS.

Endvidere er Søren Anderson fullstack-udvikler inden for flere sprog, platforme og frameworks. Kontakt Søren Anderson på san@zoomtek.dk. Klik her for at se c.v.

Kontakt Søren Anderson på san@zoomtek.dk. Klik her for at se c.v.

Søren Anderson er struktureret og trives med mange forskellige opgaver. Deadlines overholdes altid og alt er dokumenteret.

Søren Anderson er kreativ og kan tænke ud af boksen og med sin forretningsmæssige baggrund inden for afsætningsøkonomi og forretningsrådgivning, kan Søren Anderson begå sig på alle planer i en virksomhed.

Allan Loumann Lissau

Allan Loumann Lissau

instruktør, konsulent, SoMe-ekspert, MBA

læse mere

Allan Loumann Lissau er konsulent og underviser inden for sociale medier. Allan er ekspert i AdWords, Facebook, LinkedIn og alle former for internetbaserede kampagner.

Endvidere arbejder Allan med udvikling og programmering til sociale medier, udarbejdelse af Facebook konkurrencer, effektmålinger m.m.

Kontakt Allan Loumann Lissau på all@zoomtek.dk

GRØ

Azure, Office365, Umbraco, VueJS, Windows Server

Læs mere

GRØ har en bred og tung viden inden for Microsoft Windows Server, Microsoft 365 samt Azure. Endvidere arbejder GRØ med Umbraco samt VueJS.

JOH

Microsoft Office, Microsoft 365, Power Platform, Video, Regnskab

Læs mere

JOH er mangeårig underviser og har udviklet egne kurser og kursusbøger. JOH arbejder især med Microsoft 365 og Power Platform (Power Automate, PowerApps og PowerBI). JOH er som få meget erfaren i Visio, Project og videregående Excel inkl. VBA. JOH er uddannet inden for revision. Som en niche laver JOH kurser i videoproduktion - herunder Adobe Premiere.

JVO

Angular, AWS, Azure, Bootstrap, Java, JavaScript, REST API, TypeScrtipt

Læs mere

JVO er ekspert på en række webteknologier. JVO får stor ros af kunder, og det er altid JVO man ringer til som livline på krævende opgaver. JVO er erfaren underviser.

KRO

Angular, JavaScript, VueJS

Læs mere

KRO er ekspert i Single Page Applications (SPA). Han underviser i Angular og VueJS på alle niveauer. KRO er også ekspert i JavaScript og TypeScript.

LBA

Sprog, grammatik, tegnsætning, tekstkomposition

Læs mere

LBA er specielist i det danske sprog og har i mange år holdt kurser i sprog med gennemslagskraft og pondus. LBA kan lære dig at kommunikere effektivt via email, på hjemmesider og i al anden skriftlig kommunikation. LBA får høje evalueringer og udbyder flere spændende kurser.

MIC

C#.Net, ASP.Net

Læs mere

MIC er instruktør og konsulent inden for alle aspekter af .Net. MIC har fokus på backendudvikling og har udviklet flere bøger om programmering. Med MIC får du en instruktør, som kan lave et perfekt kursusforløb uanset niveau.

MIK

XSLT, XML, Azure

Læs mere

MIK underviser i bl.a. XML og XSLT. Endvidere kører MIK kurser inden for alle grene af Azure.

MOE

Webudvikling, JavaScript, Angular, JQuery, SASS, Adobe

Læs mere

MOE er en erfaren seniorkonsulent med tung viden inden for webudvikling og SPA. Endvidere er MOE dygtig til Photoshop og Illustrator.

MØL

Windows Server, Exchange, Citrix

Læs mere

MØL er en erfaren instruktør og konsulent inden for Windows Server, Windows Exchange Server, SQL Server samt Citrix.

NIE

AD, Office365, Power Automate, PowerApps, SharePoint, Windows Server

Læs mere

NIE er erfaren instruktør med fokus på Microsoft servere og software. Især Windows Server og AD samt SharePoint og PowerBI er NIE fokusområder. NIE elsker at undervise og fungerer sideløbende som konsulent..

NIS

TYPO3 Udvikling, TYPO3 administration

Læs mere

NIS ved alt, hvad kan vides om TYPO3. NIS tilbyder kurser for brugere, udviklere og administratorer i TYPO3. Det gælder både programmering, opsætning, installation samt kurser for redaktører og brugere.

NJA

Sprogkonsulent

Læs mere

NJA er sprogkonsulent og afholder kurser i sprog og kommunikation. NJA udbyder flere kurser inden for feltet, og kører hele landet rundt med disse kurser med stor succes.

OKM

JavaScript, Angular, REST API

Læs mere

OKM er en erfaren frontend udvikler med mange års undervisningserfaring. OKR er god til at tilpasse sig kundens behov og rette undervisningen mod kundens interesseområder. OKR er ikke bange for at gå ud over stoffet.

PKR

C#.Net, Delphi, Fortran, HTML, JavaScript, Php

Læs mere

PKR er instruktør på en række forskellige programmeringssprog. Med PKR får du en erfaren seniorprogrammør, der har været med i gamet i mange år. Ud over C#.net, Php og JavaScript er PKR også ekspert i Delphi og Fortran.

PSV

Access, Java, Reporting Services, SQL, Domino XPages

Læs mere

PSV er seniorkonsulent og instruktør inden for Javaudvikling - herunder Domino XPages. Endvidere underviser PSV i databasesystemer - Herunder SQL og Reporting Services.

SØR

SAP

Læs mere

SØR er en tung konsulent inden for alle aspekter af SAP.

VIM

Grafisk design, GIMP, Adobe

Læs mere

VIM er en dygtig, energisk underviser med fokus på især grafiske programmer som Adobe og GIMP. VIM har et godt øje for farver og moderne design. Endvidere underviser VIM i Php

Eksterne instruktører – formidling af kurser og konsulenter

ZoomTek formidler it-kurser for over 100 konsulenter og it-huse. Hvis du søger en specialist på sit felt, kan ZoomTek formidle den rigtige instruktør.

Tal direkte med instruktøren – Instruktøren taler dit sprog

Husk: Du taler med instruktøren, når du bestiller et kursus. Vi har ikke en supersælger ansat, der intet ved om computere. Omvendt bliver du heller ikke mødt med en masse unødige fagtermer.

Vi rådgiver dig og klarlægger dine behov – så du med sindsro kan bestille det rigtige, tilpassede kursus.

Kontakt ZoomTek på info@zoomtek.dk eller telefon 4250 5040