Kurser i Trekantområdet

Trekantområdet er et spændende område med stor erhvervsudvikling. ZoomTek har stort fokus på virksomheder i området. Kom på kursus i Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart…

ZoomTek har domicil i Trekantområdet i Østjylland men tilbyder kurser i hele Danmark. Men hvorfor tage langt væk for et kursus, man kan få lokalt i Trekantområdet? Kurser afholdes ude i virksomheder eller på et hotel i en af de større byer i området.

Mange nye, internationale virksomheder i Trekantområdet

Virksomheder som Google, Mærsk, DSV og mange andre bygger i disse år nye domiciler i Trekantområdet. Området er centralt beliggende i Danmark og med hurtig adgang til Tyskland. Endvidere er det nemt at rekruttere medarbejdere fra et stort område. Infrastrukturen er i topform, med havnefaciliteter og motorveje.

De 7 kommuner i området har samtidig den største mængde industriarbejdspladser i Danmark, og der er stor vækst i disse år.

ZoomTeks kontor ligger 15 minutter fra E45 med hurtig adgang til byer som Kolding, Horsens, Fredericia, Middelfart, Vejle, Vejen og Billund. Derfor er kurserne attraktive for virksomheder i Midt-, Øst- og Sønderjylland.

ZoomTek er aktiv i erhvervsnetværk i regionen.
Uddannelse og kurser i Trekantområdet

Få en intern uddannelseskonsulent 1 dag om ugen

For kr. 25.000 om måneden kommer en konsulent fra ZoomTek ud til Jer 1 dag om ugen. Inkluderet er både brugerkurser og tekniske kurser. Men også:

Udvikling af brugermanualer/vejledning

  • Udvikling af skabeloner til Word, Excel, PowerPoint og Access
  • Lean-optimering af processer
  • Design og strukturering af intranet – både indhold og teknisk opsætning
  • Udvikling af Velkomstprogram til nyansættelser
  • Ekstern HR
  • Ekstern IT
  • Frit valg blandt alle ZoomTeks kurser for alle medarbejdere

Tilbuddet gælder hele Danmark, men prisen er kun gældende i Trekantområdet.

Kontakt ZoomTek. Vi giver en kop kaffe

Kontakt ZoomTek på telefon 4250 5040 eller e-mail info@zoomtek.dk. Alternativt kan du udfylde nedenstående formular. Vi giver gerne en kop kaffe og fortæller om mulighederne.

Kurser på jeres adresse eller hos ZoomTek

ZoomTek kører kurser direkte på jeres adresse i hele Trekantområdet. Det er nemt for alle parter. Ønsker I at komme væk hjemmefra kan vi tilbyde kursus på hotel eller på Castberggard Kursuscenter lidt nord for Vejle