FAQ Frequently Asked Questions

Når man under et kursus spiser frokost med kursister, får man ofte de samme spørgsmål igen og igen. Læs svarene til de mest almindelige spørgsmål….

Hvordan tilmelder jeg mig et kursus?

På alle kursusbeskrivelser kan du bestille kurset ved at udfylde boksen til højre på siden. Alternativt er du altid velkommen til at bestille på info@zoomtek.dk eller tlf 4250 5040.

Hvordan fungerer Afholdelsgarantien?

Der er sikker afholdelse på alle kurser. Sikker afholdelse betyder, at når vi har aftalt en dato, så vil kurset ikke blive udsat. For formidlede kurser gælder afholdelsesgarantien ikke.

Kan kurser altid afholdes for 1 person?

Ja, kurser afholdt af ZoomTek kan altid afholdes for 1 person. Kurser afholdt af anden kursusudbyder, hvor ZoomTek står som formidler, har dog ikke denne garanti.

Hvor afholdes ZoomTek’s kurser?

Flertallet af kurser afholdes på kundens adresse i et mødelokale. Instruktøren ruller ud fra Hanstholm til Nexø. Men vi afholder også kurser på hoteller og konferencecentre rundt om i Danmark.

Hvad hvis jeg ikke kan finde det ønskede kursus på ZoomTek.dk ?

ZoomTek formidler kurser til andre kursuscentre og underviserkonsulenter. ZoomTek kan gratis booke kursus for dig hos over 100 kursuscentre. Det er gratis og nemt for dig. Nogle af kurserne på ZoomTek.dk afholdes af andre kursushuse. Her gælder ZoomTek’s regler for afholdelsesgaranti og øvrige betingelser og ikke.

Kan kurser afholdes på engelsk?

Kurser kan holdes på engelsk og skandinavisk uden ekstrapris.

Kan kurser afholdes i udlandet?

Ja, kurser kan holdes både i og uden for Europa. Som udgangspunkt koster et kursus i udlandet det samme som i Danmark.

Hvilket kursusmateriale får jeg på kurset?

Du får et kursusmateriale specielt til kurset. Materialet kan bestå af trykt materiale eller pdf-materiale, som kan downloades inden kurset. Til de fleste kurser hører et større bibliotek af kodeeksempler, vejledninger m.m.

Er priser ekskl. eller inkl. moms?

Alle priser er ekskl. moms med mindre andet er eksplicit nævnt. ZoomTeks kurser er målrettet virksomheder, myndigheder og organisationer (B2B). Det er yderst sjældent, at private forespørger om kurser. Ønsker du et kursus som privatperson, skal der lægges 25% moms oven i prisen, som er angivet på siden her.

Hvad er fordelen ved ZoomTek fremfor større
kursuscentre?

Firmakurser on-site er uden ekstraomkostninger for kunden. Kurser er ikke hyldevarer men afpasset kundens behov. Instruktøren taler med kursisterne før kurset. Alt sammen forhold, som ingen større kursuscentre tilbyder.

Hvor meget af kurset er hands-on?

Hands-on øvelser er en del af alle emner. Så du får ikke 600 Powerpoint slides smidt i hovedet. Forvent indlæring gennem opgaver og øvelser.

Kan kurser blandes?

Ja. Flere faggrene kan mikses. Niveauet kan skrues op og ned. Og prioriteringen mellem emner kan ændres. Kursusbeskrivelserne på ZoomTeks hjemmeside er derfor kun vejledende, og kursister opfordres til input før og under kurset. Instruktøren vil være i stand til at sadle om under kurset – herunder at tilføje ekstraemner ud fra kursistønsker.

Hvordan fungerer Gratis Hotline?

Efter kurset kan du i kontakte instruktøren telefonisk eller pr. e-mail inden for rimelighedens grænser. Skærmovertagelse er mulig. Denne service gælder dog ikke, hvis ZoomTek er formidler af kurset, og kurset afholdes af eksterne leverandør eller ekstern konsulent.

Hvad koster tilpasning af et kursus?

Kurset tilpasses gratis. Send filer og beskrivelser af konfigurationer til instruktøren inden kurset. Så vil disse blive inddraget i teori og cases.

Kan instruktøren gå ud over pensum?

Ja, kurser kan mikses. Men også undervejs kan nye emner tages ind. På et C#.net kursus kan web services eller PowerShell f.eks. inddrages. Er det et spørgsmål på en periferi teknologi, som instruktøren ikke kan svare på, får du svaret efter kurset.

Hvorfor tilbyder ZoomTek gratis webinar efter kurset?

Ca. 1 måned efter kurset tilbydes et gratis webinar. Det er typisk af 2 timers varighed og foregår med en opkobling, så alle deltagere deler skærm og lyd. Webinaret kan benyttes til repetition, spørgsmål og uddybning. Denne service gælder ikke for kurser afholdt af samarbejdspartnere, hvor ZoomTek er formidler.

Hvilke referencer har ZoomTek?

ZoomTek har gennem årene betjent mange især store virksomheder i ind- og udland.