FAQ Frequently Asked Questions

Når man under et kursus spiser frokost med kursister, får man ofte de samme spørgsmål igen og igen. Læs svarene til de mest almindelige spørgsmål…

Her på FAQ-siden har vi samlet svarene på de mest almindelige spørgsmål om ZoomTek samt vore kurser og konsulentydelser. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 4250 5040 eller e-mail info@zoomtek.dk.

På alle kursusbeskrivelser er der en tilmeldingsformular, som du kan udfylde. Alternativt er du altid velkommen til at bestille på telefon 4250 5040 eller e-mail info@zoomtek.dk.

Der er sikker afholdelse på alle kurser afholdt af ZoomTek med Søren Anderson som instruktør. Sikker afholdelse betyder, at når vi har aftalt en dato, så vil kurset ikke blive udsat. For formidlede kurser eller kurser afholdt af eksterne instruktører gælder afholdelsesgarantien ikke. Læs mere om Afholdelsesgaranti her.

Ja, kurser afholdt af ZoomTek kan altid afholdes for 1 person. Kurser afholdt af en anden kursusudbyder, hvor ZoomTek står som formidler, har dog ikke denne garanti.

Flertallet af kurser afholdes på kundens adresse i et mødelokale. Instruktøren ruller ud fra Hanstholm til Nexø. Men vi afholder også kurser på hoteller og konferencecentre rundt om i Danmark.

ZoomTek formidler kurser til andre kursuscentre og underviserkonsulenter. ZoomTek kan gratis booke kursus for dig hos en række kursuscentre. Det er gratis og nemt for dig. Nogle af kurserne på ZoomTek.dk afholdes af andre kursushuse. Her gælder forretningsbetingelser fra disse kursushuse.

Langt de fleste kurser kan holdes på engelsk og skandinavisk.

Ja, kurser kan i mange tilfælde holdes i udlandet.

Alle priser er ekskl. moms med mindre andet er eksplicit nævnt. ZoomTeks kurser er målrettet virksomheder, myndigheder og organisationer (B2B). Det er yderst sjældent, at private forespørger på kurser. Ønsker du et kursus som privatperson, skal der lægges 25% moms oven i prisen, som er angivet på siden her.

Firmakurser onsite er uden ekstraomkostninger for kunden. Kurser er ikke hyldevarer men afpasset kundens behov. Instruktøren taler med kursisterne før kurset. Alt sammen forhold, som ingen større kursuscentre tilbyder som standard.

Hands-on øvelser er en del af alle emner. Så du får ikke 600 Powerpoint slides smidt i hovedet. Forvent indlæring gennem opgaver og øvelser. Læs mere om hands-on øvelser her

Ja. Flere faggrene kan mikses. Niveauet kan skrues op og ned. Og prioriteringen mellem emner kan ændres. Kursusbeskrivelserne på ZoomTeks hjemmeside er derfor kun vejledende, og kursister opfordres til input før og under kurset. Instruktøren vil være i stand til at sadle om under kurset – herunder at tilføje ekstraemner ud fra kursistønsker.

Efter kurset kan du kontakte instruktøren telefonisk eller pr. e-mail. Skærmovertagelse er mulig. Denne service gælder dog ikke, hvis ZoomTek er formidler af kurset, og kurset afholdes af en ekstern leverandør eller ekstern konsulent.

Kurset tilpasses gratis. Send filer og beskrivelser af konfigurationer til instruktøren inden kurset. Så vil disse blive inddraget i teori og cases. For formidlede kurser eller kurser afholdt af ekstern instruktør vil tilpasning – og eventuel pris herfor – være efter aftale med denne part.

Ja, kurser kan mikses. Men også undervejs kan nye emner tages ind. På et C#.net kursus kan web services eller PowerShell f.eks. inddrages. Er det et spørgsmål på en periferi teknologi, som instruktøren ikke kan svare på, får du svaret efter kurset.

ZoomTek har gennem årene betjent mange især store virksomheder i ind- og udland. se liste over referencer her