FAQ Frequently Asked Questions

Når man under et kursus spiser frokost med kursister, får man ofte de samme spørgsmål igen og igen. Læs svarene til de mest almindelige spørgsmål….

Hvordan tilmelder jeg mig et kursus?

På alle kursusbeskrivelser kan du bestille kurset ved at udfylde boksen til højre på siden. Alternativt er du altid velkommen til at bestille på info@zoomtek.dk eller tlf 4250 5040.

Hvordan fungerer Afholdelsgarantien?

Der er sikker afholdelse på alle kurser afholdt af ZoomTek med Søren Anderson som instruktør. Sikker afholdelse betyder, at når vi har aftalt en dato, så vil kurset ikke blive udsat. For formidlede kurser eller kurser afholdt af eksterne instruktører gælder afholdelsesgarantien ikke.

Kan kurser altid afholdes for 1 person?

Ja, kurser afholdt af ZoomTek kan altid afholdes for 1 person. Kurser afholdt af anden kursusudbyder, hvor ZoomTek står som formidler, har dog ikke denne garanti.

Hvor afholdes ZoomTek’s kurser?

Flertallet af kurser afholdes på kundens adresse i et mødelokale. Instruktøren ruller ud fra Hanstholm til Nexø. Men vi afholder også kurser på hoteller og konferencecentre rundt om i Danmark.

Hvad hvis jeg ikke kan finde det ønskede kursus på ZoomTek.dk ?

ZoomTek formidler kurser til andre kursuscentre og underviserkonsulenter. ZoomTek kan gratis booke kursus for dig hos over 100 kursuscentre. Det er gratis og nemt for dig. Nogle af kurserne på ZoomTek.dk afholdes af andre kursushuse. Her gælder ZoomTek’s regler for afholdelsesgaranti og øvrige betingelser og ikke.

Kan kurser afholdes på engelsk?

Langt de fleste kurser kan holdes på engelsk og skandinavisk.

Kan kurser afholdes i udlandet?

Ja, kurser kan i mange tilfælde holdes i udlandet.

Er priser ekskl. eller inkl. moms?

Alle priser er ekskl. moms med mindre andet er eksplicit nævnt. ZoomTeks kurser er målrettet virksomheder, myndigheder og organisationer (B2B). Det er yderst sjældent, at private forespørger om kurser. Ønsker du et kursus som privatperson, skal der lægges 25% moms oven i prisen, som er angivet på siden her.

Hvad er fordelen ved ZoomTek fremfor større kursuscentre?

Firmakurser on-site er uden ekstraomkostninger for kunden. Kurser er ikke hyldevarer men afpasset kundens behov. Instruktøren taler med kursisterne før kurset. Alt sammen forhold, som ingen større kursuscentre tilbyder.

Hvor meget af kurset er hands-on?

Hands-on øvelser er en del af alle emner. Så du får ikke 600 Powerpoint slides smidt i hovedet. Forvent indlæring gennem opgaver og øvelser.

Kan kurser blandes?

Ja. Flere faggrene kan mikses. Niveauet kan skrues op og ned. Og prioriteringen mellem emner kan ændres. Kursusbeskrivelserne på ZoomTeks hjemmeside er derfor kun vejledende, og kursister opfordres til input før og under kurset. Instruktøren vil være i stand til at sadle om under kurset – herunder at tilføje ekstraemner ud fra kursistønsker.

Hvordan fungerer Gratis Hotline?

Efter kurset kan du i kontakte instruktøren telefonisk eller pr. e-mail inden for rimelighedens grænser. Skærmovertagelse er mulig. Denne service gælder dog ikke, hvis ZoomTek er formidler af kurset, og kurset afholdes af eksterne leverandør eller ekstern konsulent.

Hvad koster tilpasning af et kursus?

Kurset tilpasses gratis. Send filer og beskrivelser af konfigurationer til instruktøren inden kurset. Så vil disse blive inddraget i teori og cases. For formidlede kurser eller kurser afholdt af ekstern instruktør vil tilpasning – og evt. pris herfor – være efter aftale med denne part,

Kan instruktøren gå ud over pensum?

Ja, kurser kan mikses. Men også undervejs kan nye emner tages ind. På et C#.net kursus kan web services eller PowerShell f.eks. inddrages. Er det et spørgsmål på en periferi teknologi, som instruktøren ikke kan svare på, får du svaret efter kurset.

Hvilke referencer har ZoomTek?

ZoomTek har gennem årene betjent mange især store virksomheder i ind- og udland.