Telefon 4250 5040, info@zoomtek.dk

Praktisk Information om dit kursus

Når du skal på en af ZoomTeks 200 forskellige kurser eller 1.000 formidlingskurser, melder der sig ofte en række spørgsmål. Nedenfor findes praktisk information om kursusafholdelse. Info på denne side gælder alene ZoomTeks kurser. Formidles kursus til anden kursusleverandør gælder alene dennes betingelser.

Kurser kører som udgangspunkt fra 9:00-15:30. Lukkede firmakurser kan køres som flexdage f.eks. aften/weekend efter aftale.

De mest almindelige spørgsmål

Klik på spørgsmålet for at se svaret. Står ZoomTek som formidler af kurset, gælder kursusleverandørens betingelser.

På alle kursusbeskrivelser kan du bestille kurset ved at udfylde boksen til højre på siden. Alternativt er du altid velkommen til at bestille på info@zoomtek.dk eller tlf 4250 5040.

Kursusdato planlægges med kunden. Kontakt ZoomTek på info@zoomtek.dk eller tlf 4250 5040. Så finder vi sammen en dato, der passer Jer.

Kurser holdes oftest onsite hos kunder. Alternativt på et hotel eller konferencecenter. Er du eneste deltager, tilbydes du et Online-kursus.

Ja, alle kurser kan holdes på engelsk uden ekstrapris. En del kurser kan holdes på svensk (kontakt os for mere info). Kurser kan holdes i udlandet. I Norden samt alle byer med direkte fly fra Billund, er prisen den samme som i Danmark. ZoomTek betaler fly.

For ZoomTek kurser udsendes faktura umiddelbart efter kurset. For formidlede kurser udsendes faktura umiddelbart efter bestilling. Faktura sendes normalt som pdf-fil via mail, men kan også sendes med EAN via virk.dk.

Alle priser er eksklusiv moms, hvis ikke andet er eksplicit nævnt. ZoomTek henvender sig til virksomheder / B2B. Som privatperson, forening eller lignende er du dog velkommen til at bestille et kursus, men der skal så lægges moms oven på priserne nævnt på dette site.

Læs flere spørgsmål/svar på ZoomTeks FAQ-side

Tilmelding til kursus

Kursustilmelding kan foregå online. Er der tale om et lukket firmakursus kan datoen ændres, hvis dette sker mindst 3 uger i forvejen.

Når I bestiller et kursus, kan datoen holdes åben. Kursusplanlægningen kan herefter gå i gang. Kursusdatoer aftales konkret, når I har tjekket jeres kalendere.

Når du ringer, taler du med instruktøren

Kurset planlægges og bestilles gennem instruktøren. Alle tekniske og praktiske spørgsmål kan adresseres fra start. ZoomTek har ansvaret for dit valg af kursus. Der spørges ind til erfaring, viden og behov, og instruktøren ringer til alle kursister. 2 kurser er aldrig ens pga. denne tilpasning. ZoomTek tilbyder også test med multiple choise. Ved formidlingskurser ringer instruktøren til dig og aftaler pensum, antal dage, niveau m.m.

Hands-on og ikke faste labs

ZoomTek fokuserer på hands-on, og der benyttes ikke PowerPoint slides. ZoomTek har ikke en case, som snævert køres igennem på samme måde på hvert kursus. Kurserne er altid forskellige, fordi der er plads til leg, spørgsmål og til nye emner. Så længe den røde tråd bibeholdes, er instruktøren altid frisk på udfordringer på et kursus. Så når klokken er 10:30 på dag 2, er vi ikke nødvendigvis nået til opgave 14.3, som i øvrigt giver 47 hver gang. Den form for undervisning finder du ikke hos ZoomTek.

ZoomTek bruger ikke låste labs. Altså computere, som er ghostede til specielle opgaver. På kurset tilrettes servere og applikationer ud fra den tilpassede kursusagenda og kursisternes spørgsmål og indspark.

Din instruktør er erfaren

Du kan forvente, at instruktøren har viden, som rækker langt ud over kurset. Derfor besvares spørgsmål uden for pensum selvfølgelig. Da ingen jo ved alt, kan der jo være situationer, hvor instruktøren skal hjem og kigge på et sag. Men du vil altid få et svar – om ikke andet så efter kurset.

Gav sig god tid til at alle var med ! Var meget indforstået med lige netop firmaspecifikke emner ved at gå i dybden med flere emner.

Din instruktør har undervist i mange tværfaglige kurser i mange år. Herudover har din instruktør omfattende konsulenterfaring og er tilknyttet flere konsulenthuse.

  • Du kan forvente, at instruktøren har viden langt ud over kursusbeskrivelsen
  • Du kan forvente, at instruktøren kører forskellige slags relaterede kurser
  • Du kan forvente, at instruktøren har mangeårig konsulenterfaring i marken

Max 6 deltagere på åbne kurser – frit antal på lukkede firmakurser

Der er højest 6 kursister på åbne kurser, hvor der er deltagere fra flere virksomheder. På lukkede firmakurser bestemmer du selv antal deltagere.

Tilpasning er gratis

Især på lukkede firmakurser og kurser for 1 deltager, kan kurser tilpasses og blandes.

Instruktøren inddrager jeres cases og data i kurset.

Kursusbekræftelse

Du modtager en kursusbekræftelse pr. e-mail straks efter bestilling

Betaling efter kursus

Vore betalingsbetingelser er 14 dage. ZoomTek sender først fakturaen efter kurset for at sikre din tilfredshed med kurset.

Siden 2002 har ZoomTek kun lavet 2 kreditnotaer – begge pga. dobbeltbookninger i vore kalendere.