Praktisk Information om dit kursus

Når du skal på en af ZoomTeks 175 forskellige kurser, melder der sig ofte en række spørgsmål. Nedenfor findes praktisk information om kursusafholdelse.

Kurser kører som udgangspunkt fra 9:00-15:30. Lukkede firmakurser kan køres som flexdage f.eks. aften/weekend efter aftale.

De mest almindelige spørgsmål

Klik på spørgsmålet for at se svaret.

Hvordan kan jeg bestille et kursus?

Alternativt kan du udfylde boksen til højre på alle kursusbeskrivelserne.

Hvordan finder jeg kursusdatoen?

Kursusdato planlægges med kunden. ZoomTek garanterer kursusdato inden 30 dage, hvis det ønskes. ZoomTek aflyser aldrig pga. lavt deltagerantal.

Hvor holdes kurserne?

Kurser holdes oftest onsite hos kunder. Alternativt på et hotel. Er du eneste deltager tilbydes du et Online-kursus.

Kan kurser holdes på engelsk?

Ja, alle kurser kan holdes på engelsk uden ekstrapris. Kurser kan holdes i udlandet. I Norden samt alle byer med direkte fly fra Billund, er prisen den samme som i Danmark. ZoomTek betaler fly.

Hvordan fungere det med fakturering?

Faktura udsendes umiddelbart efter kurset. Det sikrer, at du er tilfreds med kurset. Faktura sendes normalt som pdf-fil via mail, men kan også sendes med EAN via virk.dk.

Er priser ekskl. eller inkl. moms?

Alle priser er ekskl. moms med mindre andet er eksplicit nævnt. ZoomTek henvender sig til virksomheder / B2B. Som privatperson, forening eller lignende er du dog velkommen til at bestille et kursus, men der skal så lægges moms oven på priserne nævnt på dette site.

Læs flere spørgsmål/svar på ZoomTeks FAQ-side

Kursusmaterialer og ZoomTekSky

Kursusbøger udleveres før kursus som PDF. Mange kunder har efterspurgt PDF-bøger frem for en printet udgave. Søgning er lettere, og der spares papir. Som kursist får du adgang til ZoomTekSky.

På ZoomTekSky finder du kursusbøger, internet links og kodeeksempler. Flere ressourcer kan lægges ud under og efter kurset.

Tilmelding til kursus

Kursustilmelding kan foregå online. Er der tale om et lukket firmakursus kan datoen ændres, hvis dette sker mindst 3 uger i forvejen.

Når I bestiller et kursus, kan datoen holdes åben. Kursusplanlægningen kan herefter gå i gang. Kursusdatoer aftales konkret, når I har tjekket jeres kalendere.

Når du ringer, taler du med instruktøren

Kurset planlægges og bestilles gennem instruktøren. Alle tekniske og praktiske spørgsmål kan adresseres fra start. ZoomTek har ansvaret for dit valg af kursus. Der spørges ind til erfaring, viden og behov, og instruktøren ringer til alle kursister. 2 kurser er aldrig ens pga. denne tilpasning. ZoomTek tilbyder også test med multiple choise. Ved formidlingskurser ringer instruktøren til dig og aftaler pensum, antal dage, niveau m.m.

Hands-on og ikke faste labs

ZoomTek fokuserer på hands-on, og der benyttes ikke PowerPoint slides. ZoomTek har ikke en case, som snævert køres igennem på samme måde på hvert kursus. Kurserne er altid forskellige, fordi der er plads til leg, spørgsmål og til nye emner. Sålænge den røde tråd bibeholdes, er instruktøren altid frisk på udfordringer på et kursus. Så når klokken er 10:30 på dag 2, er vi ikke nødvendigvis nået til opgave 14.3, som i øvrigt giver 47 hver gang. Den form for undervisning finder du ikke hos ZoomTek.

ZoomTek bruger ikke låste labs. Altså computere, som er ghostede til specielle opgaver. På kurset tilrettes servere og applikationer ud fra den tilpassede kursusagenda og kursisternes spørgsmål og indspark.

Din instruktør er erfaren

Du kan forvente, at instruktøren har viden, som rækker langt ud over kurset. Derfor besvares spørgsmål uden for pensum selvfølgelig. Da ingen jo ved alt, kan der jo være situationer, hvor instruktøren skal hjem og kigge på et sag. Men du vil altid få et svar – om ikke andet så efter kurset.

Evaluering
Gav sig god tid til at alle var med ! Var meget indforstået med lige netop firmaspecifikke emner ved at gå i dybden med flere emner.

Din instruktør har undervist i mange tværfaglige kurser i mange år. Herudover har din instruktør omfattende konsulenterfaring og er tilknyttet flere konsulenthuse.

  • Du kan forvente, at instruktøren har viden langt ud over kursusbeskrivelsen.
  • Du kan forvente, at instruktøren kører forskellige slags relaterede kurser
  • Du kan forvente, at instruktøren har mangeårig konsulenterfaring i marken

Max 6 deltagere på åbne kurser – frit antal på lukkede firmakurser

Der er højest 6 kursister på åbne kurser, hvor der er deltagere fra flere virksomheder. På lukkede firmakurser bestemmer du selv antal deltagere.

Tilpasning af kurset er gratis

Især på lukkede firmakurser og 1-mands-kurser (uden ekstrapris) kan kurser tilpasses og blandes. Kursusbogen ændres til det konkrete kursus, og din virksomheds filer og cases indgår som hovedbestanddel i kurset.

Kursusbekræftelse

Du modtager en kursusbekræftelse pr. email straks efter bestilling

Priser og afholdelsesgaranti

Et kursus med kun 1 deltager koster kr. 6.000 pr. dag. Husk ZoomTek har afholdelsesgaranti på alle kurser. Er du den eneste person, der ønsker et kursus, afholdes kurset 1:1 i Hedensted – eller som OnLine kursus, hvor du undervises alene af instruktøren.

Betaling efter kursus

Vore betalingsbetingelser er 14 dage. ZoomTek sender først fakturaen efter kurset for at sikre din tilfredshed med kurset. Siden 2002 har ZoomTek kun lavet 2 kreditnotaer – begge pga. dobbeltbookninger i vore kalendere.

Kurser køres på kundens licenser og software.