Praktisk Information om Kurset

praktisk viden om dit kursus

Når du skal på kursus, melder der sig ofte en række spørgsmål. Nedenfor findes praktisk information om kursusafholdelse. Du er også velkommen til at ringe 4250 5040 eller skrive til os på info@zoomtek.dk.

Kurser kører som udgangspunkt fra 9:00-15:30. Lukkede firmakurser kan f.eks. køres aften/weekend efter aftale.

Kursusmaterialer

Kursusbøger udleveres før kursus som PDF. Mange kunder har efterspurgt bøger som PDF-fil i stedet for en printet udgave. Det er lettere at søge i og sparer en masse papir. Som kursist får du adgang til ZoomTekSky.

Her finder du kursusbøger, et væld af internet links og kodeeksempler afhængig af kursustype. Flere ressourcer kan efter ønske lægges ud til kursisterne under og efter kursus.

Tilmelding til kursus

Kursustilmelding kan foregå online, på info@zoomtek.dk eller telefon 4250 5040. Tilmelding er bindende. Er der tale om et lukket firmakursus kan datoen ændres, hvis dette sker mindst 3 uger i forvejen.

Du er velkommen til at bestille et kursus, men holde datoen åben. Vi kan så gå i gang med at planlægge kurset og dets indhold. Datoerne kan vi finde, når du/I har checket Jeres kalendere.

Når du ringer, taler du med instruktøren

Du får ikke en sælger i røret for hvem kurserne blot er et nummer. Du taler direkte med instruktøren og alle faglige spørgsmål kan stilles direkte. Det er ZoomTek’s ansvar, at du får det rette kursus.

Rigtigt niveau på kurser

Når du bestiller et kursus, taler du altid med instruktøren, der afholder kurset. Det er vores ansvar,at du får et kursus, hvor niveau og pensum passer. Derfor spørger vi ind til dine/Jeres erfaringer, viden og behov. Vi holder aldrig 2 helt ens kurser. Stol trygt på, at vi kan tilpasse det til dig/Jer.

En test af din/Jeres viden kan foregå gennem telefonen eller ved online udfyldning af multiple choise.

Instruktøren tilbyder at tale med dine kolleger, så I samlet er sikker på, at I har valgt den rette kursusudbyder.

Hands-on og ikke faste labs

Vi fokuserer på hands-on. Til gengæld bruger vi ikke PowerPoint. ZoomTek har ikke en case, som vi snævert kører igennem på samme måde på hvert kursus. Vore kurser er altid forskellige – fordi der er plads til leg, spørgsmål og tage nye emner ind. Sålænge den røde tråd bibeholdes, er instruktøren altid frisk på udfordringer på et kursus. Så når klokken er 10:30 på 2. dagen, er vi ikke nødvendigvis nået til opgave 14.3, som i øvrigt giver 47 hver gang. Den form for undervisning finder du ikke hos ZoomTek.

Vi bruger ikke låste labs. Altså computere, som er ghostede til specielle opgaver. På kurset tilrettes servere og applikationer ud fra den tilpassede kursusagenda og kursisternes spørgsmål og indspark.

Din instruktør er erfaren

Du kan forvente at instruktøren har viden, som rækker langt ud over kurset. Derfor besvares spørgsmål uden for pensum selvfølgelig. Da ingen jo ved alt, kan der jo være situationer, hvor vi skal hjem og kigge på et sag. Men du vil altid få et svar – om ikke andet så efter kursus.

Din instruktør har undervist i mange tværfaglige kurser i mange år. Herudover har din instruktør omfattende konsulenterfaring og er tilknyttet flere konsulenthuse.

  • Du kan forvente, at instruktøren har viden langt ud over kursusbeskrivelsen.
  • Du kan forvente, at instruktøren kører forskellige slags relaterede kurser
  • Du kan forvente, at instruktøren har mangeårig konsulenterfaring i marken

Max 6 deltagere på åbne kurser – frit antal på lukkede firmakurser

Der er højest 6 kursister på åbne kurser, hvor der er deltagere fra flere virksomheder. På lukkede firmakurser bestemmer du selv antal deltagere.

Tilpasning af kurset er gratis

Især på lukkede firmakurser og 1-mands-kurser (uden ekstrapris) kan vi tilpasse og blande kurser. Det er en selvfølge, at kursusbogen ændres til det konkrete kursus – og at din virksomheds filer og cases indgår som hovedbestanddel i kurset.

Kursusbekræftelse

Du modtager en kursusbekræftelse pr. email – straks efter bestilling

Priser og afholdelsesgaranti

Tilmeld 1 person til et kursus. Det koster kr. 6.000 pr. dag. Husk vi har afholdelsesgaranti på alle kurser. Er du den eneste person, der ønsker et kursus, tilbyder vi kurset 1:1 i Hedensted – eller som OnLine kursus ved hjælp af Skype, hvor du undervises alene af instruktøren.

Hvordan finder jeg det rette niveau?

Din viden kan testes online med en multiple choice. Men når en virksomhed ringer en forespørgsel ind, så lytter vi til kunden behov, men vi ringer også til alle kursusdeltagerne – 1 for 1 – og hører om forventninger, niveau og hvad kurset skal bruges til.

Betaling efter kursus

Vore betalingsbetingelser er 14 dage. Vi sender først fakturaen efter kursus for at sikre din tilfredshed med kurset. Siden 2002 har vi kun lavet 2 kreditnotaer – begge pga. dobbeltbookninger i vore kalendere.

Kurser køres på kundens licenser og software.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte ZoomTek på info@zoomtek.dk eller tlf 4250 5040.