praktisk viden om dit kursus

Når du skal på kursus, melder der sig ofte en række spørgsmål. Nedenfor findes praktisk information om kursusafholdelse. Du er også velkommen til at ringe 4250 5040 eller skrive til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Kurser kører som udgangspunkt fra 9:00-15:30. Lukkede firmakurser kan køres på andre tidspunkter. Andre tidspunkter og aften/weekend kan aftales.

Kursusbog og -materialer

Kursusmaterialer udleveres som PDF. Mange kunder har efterspurgt materialer som PDF-fil i stedet for printet udgave. Det er lettere at søge i og sparer en masse papir. Som kursist får du adgang til ZoomTekSky.

Her finder du kursusmaterialer, et væld af internet links og ikke mindst kodeeksempler - afhængig af kursustype. Flere ressourcer kan efter ønske lægges ud til kursisterne under og efter kursus.

Sådan tilmelder du dig til et kursus

Kursustilmelding kan foregå online, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon 4250 5040. Tilmelding er bindende. Er der tale om et lukket firmakursus, kan datoen ændres, hvis dette sker mindst 3 uger i forvejen.

tilmeld dig til kursus pr telefon eller mail

Bestil et kursus og hold datoen åben. Kursusindhold kan herefter planlægges. Datoerne kan findes, når du har styr på dine kollegers kalendere.

Når du ringer 4250 5040, taler du med instruktøren. ZoomTek er ansvarlig for, at du finder det rigtige kursus.

Du får ikke en sælger i røret for hvem kurserne blot er et nummer. Du taler direkte med instruktøren og alle faglige spørgsmål kan stilles direkte. Det er ZoomTek's ansvar, at du får det rette kursus.

Rigtigt niveau på kurser

Når du bestiller et kursus, taler du altid med instruktøren, der afholder kurset. Det er vores ansvar, at niveau og pensum passer. Instruktøren spørger  ind til dine/Jeres erfaringer, viden og behov. Vi holder aldrig 2 helt ens kurser.

Multiple Choise

En test af din/Jeres viden foregår gennem telefonen eller ved online udfyldning af multiple choise. Vi tilbyder at tale med dine kolleger,  

Hands-on og praktiske øvelser. PowerPoint slides er sendt på pension

Fokus er på hands-on. PowerPoint er bandlyst. Kurset er ikke en snæver case, der køres ens på alle kurser. Kurserne er altid forskellige og med plads til leg, spørgsmål og nye emner.

Udfordringer og leg er en del af kurset

Instruktøren er altid frisk på udfordringer. Når klokken er 10:30 på 2. dagen, er vi ikke nødvendigvis nået til opgave 14.3, som i øvrigt giver 47 hver gang. Den form for undervisning vil vi ikke stå inde for.

Vi bruger ikke låste labs. Altså computere, som er ghostede til specielle opgaver. På kurset tilrettes servere og applikationer, efterhånden som kurset bevæger sig frem.

Din instruktør er en erfaren konsulent

Du kan forvente, at instruktøren har viden langt ud over kurset. Derfor besvares spørgsmål uden for pensum selvfølgelig. Da ingen jo ved alt, kan der jo være situationer, hvor vi skal hjem og kigge på en sag. Men du vil altid få et svar - om ikke andet så efter kursus.

Din instruktør har undervist i mange tværfaglige kurser i mange år. Herudover har din instruktør omfattende konsulenterfaring og er tilknyttet flere konsulenthuse.

  • Du kan forvente, at instruktøren har viden langt ud over kursusbeskrivelsen.
  • Du kan forvente, at instruktøren kører forskellige slags relaterede kurser
  • Du kan forvente, at instruktøren har mangeårig konsulenterfaring i marken 

Max 6 deltagere på åbne kurser - frit antal på lukkede firmakurser

Åbne kurser med deltagere fra flere virksomheder har højest 6 deltagere. På lukkede firmakurser betaler du en fast pris, og antallet af deltagere er frit.

Tilpasning er gratis

Især på lukkede firmakurser og 1-mands kurser (uden ekstrapris) kan kurser blandes og tilpasses. Kursusbogen ændres til det konkrete kursus - og din virksomheds filer og cases indgår som hovedbestanddel på kurset.

Kursusbekræftelse

Du modtager en kursusbekræftelse pr. email - straks efter bestilling 

Priser og afholdelsesgaranti

Tilmeld 1 person til et kursus til kr. 5.000 pr. dag. Husk vi har afholdelsesgaranti på alle kurser. Er du den eneste person, der ønsker et kursus, tilbydes kurset 1:1 som OnLine kursus, hvor du undervises alene af instruktøren. 

Betaling efter kursus

ZoomTek's betalingsbetingelser er 14 dage. Faktura udsendes først efter kursus for at sikre din tilfredshed med kurset. Siden 2002 er det blevet til 3 kreditnotaer - heraf de 2 på grund af dobbeltbookninger.

Kurser køres på kundens licenser og software.

Tøv ikke med at kontakte os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller tlf 4250 5040 med din spørgsmål.

Mest læste sider