Online-/enkeltmandskursus alene med instruktøren

ZoomTek tilbyder dig et kursus på dit hjemmekontor. OnLine kurser er enkeltmandskurser afholdt kun for dig. De fleste kurser kan holdes via en opkobling – og din indlæring er garanteret mindst den samme – ofte højere. Et online kursus passer ind i din hverdag…

Forestil dig et kursus helt tilpasset dig. Du bestemmer tidspunktet for afholdelse, og instruktøren er der for dig hele tiden. Til gengæld koster det ikke ekstra.

Online- og virtuelle kurser er i stor vækst. Kursusformen er fleksibel. F.eks. afholdelse med 1-2 timer pr. gang, samt dage spredt over en periode.

Kurset kan også foregå fysisk på ZoomTeks adresse ved Horsens – også for 1 person. Kontakt ZoomTek på telefon 4250 5040 eller e-mail info@zoomtek.dk for pris.

Kursist og instruktør kan sidde geogratisk adskilt
Eneundervisning – fuld opmærksomhed
100% tilpasning af niveau
Fleksibel afholdelse over adskilte dage
Fokus på specielle emner
Kursusbevis
Gratis Hotline, Webinar
Samme kursistpris som åbne kurser
Fordele ved enkeltmandsundervisning

Effektiv læring med OnLine-Kurser

OnLine-undervisning giver ekstrem fleksibilitet hvad angår geografisk afstand, deltagerantal, kursuslængde- og tidspunkter.

Hvordan fungerer OnLine-undervisning ?

Et OnLine-Kursus kræver ikke en masse teknik på din computer. Instruktøren og kursisten kan overtage hinandens skærme, mens der er lydforbindelse. Kurset foregår derfor som et almindeligt kursus.

“Fjernundervisningen “one to one” var rigtig godt. Jeg fik rigtig meget ud af det. Det er ikke en forudsætning at underviser og kursist kan se hinanden. Metoden virkede rigtig godt. Det var et meget koncentreret forløb. Mange tak..”
Udtalelse fra kursist

OnLine-undervisning er altid et eksklusivt kursus kun for dig, som eventuelt kan fordeles over flere uger. OnLine-undervisning kan dog laves for en hel klasse via en storskærm, hvor alle kan se og høre hinanden.

Målrettet kursus for 1 person

OnLine-undervisning kaldes også fjernundervisning, enkeltmandskurser, 1:1 undervisning eller e-learning. Du garanteres mindst samme læring, som på et klassisk kursus.

Hvad med kursusbevis?

Du får naturligvis kursusbevis. Alt materiale, der yderligere hører til kurset herunder eksempler, koder, demoer med videre fremsendes til dig før eller under kurset.

Hvad med prisen?

Prisen afhænger af kurset. Kontakt ZoomTek på telefon 42505040 eller info@zoomtek.dk for yderligere info.

Men prisen er gunstig. Især fordi du kan forvente at lære mere, når du er alene med instruktøren.

Hvad med software?

Instruktøren hjælper dig med opkobling. Det tager 5 minutter og er gratis. Du skal blot have en computer med internetforbindelse samt mikrofon og højttaler (headset er bedst). Kurset vil tage udgangspunkt i dig og din computer og software. Alle løsninger og filer fra kurset har du dermed på din egen computer efter kurset.

Forbehold

Der kan være enkelte kurser, som ikke køres som 1:1 kurser. Det kan være kurser afholdt af eksterne undervisere/kursushuse, hvor ZoomTek står som formidler. Det kan også være kurser med meget tilpasning og/eller meget forberedelse. Kontakt ZoomTek for info om et konkret kursus.