Kursusoversigt: TYPO3 kurser

TYPO3 er et Enterprise Content Management System med fokus på større virksomheder og større sites. Nøgleord er øget sikkerhed, nem håndtering af tusindvis af sider og en mere finmasket styring af flere udviklere, administratorer og brugere…

I Danmark findes et stort community og mange virksomheder, der udvikler extensions. ZoomTek udbyder uddannelse og kurser i TYPO3. Du får en instruktør, som har arbejdet fuldtid med TYPO3, Typoscript og Php i mange år

K9190 TYPO3 Brug som Redaktør

1 dag | Afholdelsesgaranti | Firmakursus | Åbent kursus

På dette kursus lærer du at administrere et TYPO3 site. Alle de tekniske forhold omkring installation, opsætning, brugeradministration og sikkerhed indlæres på dette hands-on baserede kursus…

Læs mere om kurset her

K9191 TYPO3 Installation og Opsætning

2 dage | Afholdelsesgaranti | Firmakursus | Åbent kursus

På dette kursus lærer du at administrere et TYPO3 site. Alle de tekniske forhold omkring installation, opsætning, brugeradministration og sikkerhed indlæres på dette hands-on baserede kursus…

Læs mere om kurset her

K9192 TYPO3 Udvikling af Extensions

2 dage | Afholdelsesgaranti | Firmakursus | Åbent kursus

Kursus i Extension udvikling i TYPO3. Få dit eget firmakursus med en erfaren TYPO3 konsulnet og udvikler…

Læs mere om kurset her

TYPO3 henvender sig til virksomheder

TYPO3 er skabt til især større virksomheder. TYPO3 er lidt svære at sætte op – og brugere kan ikke tilføje data, som det kendes fra andre CMS-systemer. Til gengæld er TYPO3 gearet til større sites. TYPO3 blev skabt i 1997 af danskeren Kasper Skårhøj.

TYPO3 er mere komplekst og skalerbart

Med fokus på sider i et styret hierarki, kan TYPO3 håndtere større sites. TYPO3 håndterer naturligt flere sprog (multi-language) og TYPO3 er kendt som det mest sikre CMS-system. TYPO3 kan nemt håndtere tusindvis af sider.

Mere styr på sider i TYPO3

TYPO3 viser et sitemap med alle hoved- og undersider. Man kan gruppere sider, og sætte egenskaber på grupper af sider. Direkte fra backend, kan man previewe sider på forskellige devices.

Sider kan styres af TYPO3 WorkSpace, som styrer en sides livscyklus fra kladde, rettelse, kommentar og udgivelse. Man kan sætte roller på, så kun bestemte personer kan udgive andres indhold. Heri ligger også RollBack funktionen, hvor man kan fortryde ændringer – og føre en side tilbage i tiden i flere steps vel at mærke.

Sider og indhold kan nemmere flyttes rundt med simpel copy/paste. Det er nemmere at søge på indhold – og metadata.

Extensions og moduler i TYPO3

Der findes mange extensions i TYPO3. Man kan også udvikle egne extensions. Der er moduler til webshop, SEO, nyhedsbreve, chat, formularer, videokonferencer og meget mere. TYPO3 kan forbindes med Magento, så sidstnævnte kører de rent webshop-tekniske elementer.

Sikkerhed

TYPO3 er et sikkert system understøttet af TYPO3 Community. Man kan nemt have flere administratorer på forskellige niveauer. Extensions er ikke nær så sårbare, som det kendes i andre CMS-systemer.

TYPO3 har en omfattende log. Man kan se alle ændringer på tidspunkt og person. TYPO3 understøtter SSO/LDAP authentikering.

Flere kurser i TYPO3

ZoomTek formidler flere kurser i TYPO3. Få et firmakursus på din adresse for ned til 3 personer. Kurser tager udgangspunkt i Jeres installation og i jeres visioner og ønsker. Finder du ikke det ønskede kursus, bedes du alligevel kontakte os (tlf 4250 5040 / info@zoomtek.dk ). Vi kan helt sikkert skrue en passende kursusplan sammen til Jer.

Kurser kan bøjes efter jeres ønsker

Kursusindhold, niveau og -længde kan ændres, og kurser kan blandes. ZoomTek har sikker afholdelse, så dit kursus vil ikke blive udsat. Firmakurser køres i hele Danmark. De fleste kurser kan køres som online kursus og for 1 person.

Formidlingskurser

Kurser kan køres som Formidlingskurser, hvor en eksterne instruktør eller and ekstern leverandør står for undervisningen. På sådanne kurser er ZoomTek udelukkende formidler - og alle kursusbetingelser vil være i forhold til den eksterne leverandør.

Søg efter kurser her

I feltet nedenfor kan du søge på alle ZoomTeks kurser

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lad instruktøren kontakte dig for kursusmuligheder:

Udfylder du nedenstående formular, vil instruktøren kontakte dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte ZoomTek på tlf 4250 5040 eller info@zoomtek.dk