K4851 Drupal Design af Intranet

Kurset gennemgår hvordan du udvikler et intranet til din virksomhed. Indsæt moduler og funktionalitet med et museklik…

Målgruppe

Ikke it-folk, der ønsker at lave hjemmeside eller intranet i Drupal. Kurset går igennem alle de moduler og elementer man kan indsætte uden overhovedet at programmere. Du vil opdage, at du nemt kan få dit Drupal site til at køre med blogs, nyhedsbreve, rss-feed og meget andet.

Med mindre andet aftales, afholdes kursus i nyeste Drupal version 9.0.1.

Forudsætninger for kurset

En masse gode idéer og tanker til Jeres fremtidige site. Men du behøver ikke have it-teknisk baggrund. Ej heller er det nødvendigt at have programmeret i forvejen.

Efter kurset kan du

Du kan udvikle sites med moduler, indhold og meget andet. Det er et fordel hvis du medbringer nogle idéer til kurset. Altså – hvad kunne du tænke dig på Jeres site. Kender du andre sider på internettet, som har de visse features, så fortæl os om det – så kan vi lære dig at lave lignende ting på dit Drupal site.

Drupal er et avanceret, skalerbart cms-system

Kursusindhold

Du kan lave flotte hjemmesider i Drupal uden at programmere overhovedet. Kurset er en øjenåbner, hvor vi får arbejdet med en lang række features som kendes fra andre hjemmesider. Efter kurset kan du selv lave disse ting – stadig uden at programmere.

5