Kursusoversigt: Microsoft Project

ZoomTek har kurser på flere niveauer i Microsoft Project. Kurser kan køres til både desktop og online versioner…

Hvad er Microsoft Project ?

Microsoft Project er et projektstyrings- og ledelsessystem til håndtering af alle facetter af projekter fra start til slut. Med Microsoft Project kan man styre flere projekter i forhold til hinanden. For hvert projekt kan man styre deadlines, prioritere opgaver, fordele ressourcer og ikke mindst skabe overblik for bedre beslutningstagning.

Microsoft Project er nemt at lære

Microsoft Project er simpelt, intuitativt og nemt at lære. Opgaver kan pakkes i projekter – og opgaver OG projekter kan piioriteres i forhold til hinanden.

Programmet indeholder mange visualiseringer – herunder tidstabeller, Gannt diagrammer og mange muligheder for selv at lave visninger, egne felter m.m.

Flere resultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages

Kontakt os gerne på telefon 4250 5040, info@zoomtek.dk eller via formularen nederst.

K3707 Microsoft Project Grundlæggende

| Afholdelsesgaranti | Firmakursus | Åbent kursus

Kurset lærer dig alt, hvad du har behov for i Microsoft Project. Du lærer at håndtere projekter, opgaver og prioritere disse ift deadlines, ressourcer og omkostninger. Kurset giver dig overblik, og du lærer at visualisere dine projekter i diagrammer…

Læs mere om kurset her

K2708 Microsoft Project Udvidet

| Afholdelsesgaranti | Firmakursus | Åbent kursus

Det videregående kursus i Microsoft Project går skridtet videre. Kurset fokuserer på arbejde med flere projekter samtidig, udarbejdelse af skabeloner med brugertilpassede felter og visninger. Endvidere kigges der på samarbejde, eksport og import fra og med andre programmer…

Læs mere om kurset her

Project Desktop og Project Online

Der findes flere udgaver af Project. Project Desktop er den klassiske version installeret på en enkelt computer. Begge udgaver findes i forskellige licensudgaver. Licenserne handler mest om antallet af brugere og selvføligelig prisen. Der er små feature forskelle. For at få den opdaterede liste af features, kan du google ‘Project Desktop vs. Project Online’.

Fordele og ulempter ved Project Online

Project Online – også kaldes ‘Project for the web’ er som navnet antyder en cloud-løsning. Project Online er bedst, hvis man ønsker at arbejde i grupper, hvor flere mennesker er involveret.

Project Online bliver automatisk opdateret af Microsoft. Project Online kan benyttes fra flere forskellige devices, man kan linke ind til projekter udefra, og man kan arbejde med projekter direkte fra Microsoft Teams.

Project Online er afhængig af en internetforbindelse.

Fordele ved Project Desktop

Project Desktop er nem at gå til, og skal man som enkeltperson styre projekter, er det et nærliggende valg.

Skal medarbejdere samarbejde, skal man have en on-premise Project Server.

Fordelen er, at alt er samlet. En klar ulempe er håndteringen af Project Serveren – herunder ekstra uddannelse, opgradering af server m.m.

Hvad benytter danske virksomheder ?

Desktop-versionen af Microsoft Project er mest udbredt i Danmark. Og det er på trods af, at Online-versinen har lidt flere features, er nemmere at gå til fra forskellige devices, og kræver mindre vedligehold.

Kurser i både Project Desktop og Project Online

Kurserne i Microsoft Project kan rettes både mod Desktop- og Online versionen.

Er Microsoft Project en del af Microsoft 365

Nej. Microsoft Project Online kræver ekstra licens, men arbejder fint sammen med bl.a. Teams og SharePoint. Desktop-versionen kræver også ekstra licens ift. Office-pakken. Men tjek altid licenser online, da ændringer kan ske fra dag til dag.

Ofte stillede spørgsmål om kurser og kursusafholdelse

Hvordan bestilles et kursus?

Skriv en mail på info@zoomtek.dk eller ring 4250 5040. Eller udfyld kontaktformularen nederst.

Hvilke kurser formidler ZoomTek?

ZoomTek kan finde et kursus til dig og dine kolleger inden for alle grene af it, ledelse og meget andet. Ikke blot de listede kurser. Læs om formidlingskurser her

Hvor finder jeg prisen for et kursus?

ZoomTek formidler et kurser, der passer til jeres behov, niveau, geografi og kalender. Denne formidling er gratis. Du betaler kursushusets standardpris. Kontakt os på info@zoomtek.dk eller telefon 4250 5040 og forespørg uforpligtende på et kursus, så vender vi hurtigt tilbage med pris, datomuligheder m.m. Du kan også få en snak med instruktøren.

Kan ovenstående kurser tilpasses?

Ja, alle kurser tilpasses. Inden kurset taler I med instruktøren. Både indhold og niveau kan ændres.

Jeg søger et andet kursus end listet ovenfor

Kurser kan blandes. Ønsker du f.eks. et avanceret kursus med et specielt fokus, kan det laves uden ekstrapris. Søger du kursus i noget helt andet - f.eks. ledelse, team-building m.fl. kan ZoomTek - gratis - formidle et kursus.

Kan kurser holdes i hele Danmark?

ZoomTek formidler mere end 1.000 kurser. Disse kurser bliver afholdt enten i din virksomhed eller hos en af vore mange samarbejdspartnere. Kurser afholdt i rent ZoomTek-regi holdes onsite i din virksomhed. Kurser kan også køre som Online kurser, hvilket fungerer bedst ved lavt deltagerantal.

Jeg ønsker et kursus på flere eller færre dage

Kursusplanen kan ændres. Et 3 dages kursus kan udvides til 4 dage eller reduceres til 2 dage.

På hvilke datoer kører kurserne?

Som kunde aftaler du kursusdatoerne direkte med instruktøren. Så kurset kører, når I har tid. Oftest kan f.eks. 4 dages kurser splittes op i 2x2 dage, hvis I ønsker det.

Gælder Afholdelsesgaranti m.m. for alle kurser

Alle kurser afholdt direkte af ZoomTek har automatisk gratis hotline og sikker afholdelse. For kurser afholdt af eksterne konsulenter og kursushuse gælder denne parts betingelser. Ved bestilling vil du blive informeret om, hvilken parts betingelser, der gælder.

Kan kurser afholdes på engelsk?

Ja, Alle kurser kan afholdes på engelsk og skandinavisk. Oftest kan kurser også afholdes i udlandet.

Er der muligheder for rabat?

Ja, Du kan købe et klippekort. Klippekortet gælder for samtlige kurser og på tværs af kursushuse.

Skriv en besked til ZoomTek

Skriv gerne kursusønsker. Også gerne kurser, som ikke er listet på ZoomTek.dk. ZoomTek formidler alle typer kurser.