K0872 Artificial Intelligence – Overblik og Perspektiver

Du får en rigtig god forståelse for Kunstig Intelligens, herunder Machine Learning og Deep Learning, fokus på både teknologi og anvendelser. Store ændringer er på vej i virksomheder og organisationer, vi ser på perspektiver og konsekvenser, man skal forholde sig til…

| 1 dag | Afholdes i hele Danmark |

Målgruppe

Kurset er for beslutningstagere, udviklere m.v., men også for ikke it-profesionelle. Alle med interesse for emnet kan deltage i kurset.

Forudsætninger

Du skal blot have interesse for AI. Måske har du en masse gode spørgsmål. Måske ønsker du overblik og muligheder med henblik på integration af AI i dine projekter, markedsføring, kundeservice eller dataanalyser.

Fold ud

Grundkursus og Udvidet kursus

Kursusbeskrivelsen nedenfor kan ændres og tilrettelægges både opad og nedad i niveau. Derfor tilbydes både et grund- og udvidet kursus. Inden kurset tager instruktøren et webmøde, så alt bliver timet og tilrettelagt - og deltagere og instruktør får hilst på hinanden. Jeres emner kan inddrages i kurset.

Ring 4250 5040 og lad os finde en dato

Kurset holdes, når det passer i jeres kalender. Kom gerne med datoforslag. På den måde kan der komme skub i jeres projekter, og I behøver ikke vente unødigt på et kursus.

Kursus i Jeres virksomhed er nemmest

For alle parter er det nemmest at holde kurset i et mødelokale på jeres adresse. ZoomTek tilbyder også online kurser/fjernkurser eller kurser afholdt på et hotel. Kurser laves i hele Danmark.

Efter kurset kan du

Kurset kommer hele vejen rundt om AI. På kurset vil instruktøren programmere AI-løsninger fra scratch på storskærmen. Kurset giver muligheder om at spørge – både om teknikaliteter, men også om trends og muligheder.

Indhold af kurset i Artificial Intelligence – Overblik og Perspektiver

1 | Hvad er AI?

  2 | Neurale netværk, Data Mining, Deep Learning, Machine Learning

   3 | Demo – udvikling af AI på storskærm

    4 | Hvilke firmaer udvikler AI-løsninger nu ud over ChatGPT?

     5 | LLM Large Language Models

      6 | Trends og muligheder i fremtiden

       7 | AI og kvantecomputere

        Kursusinstruktør:

        SPU

        Kurset er et formidlingskursus

        ZoomTek Kurser

        Kurset er udviklet 100% af ZoomTek og/eller af kursusafholder.

        Kursus hos Jer

        Kurset kan køres på jeres adresse. Nemt og praktisk...

        I skal blot have et mødelokale og wifi.

        Remote via video

        Kolleger kan deltage remote via video. Så kan alle deltage, selv om I har afdelinger i hele landet eller udlandet. Kurser kan afholdes på engelsk.

        Praktisk information

        Ring på telefon 4250 5040 eller skriv til e-mail info@zoomtek.dk . Alternativt kan du udfylde kontaktformularen nederst.

        Kursusdatoer aftales med dig som kunde. Sammen med instruktøren finder i nogle passende datoer. Det kan være meget snart eller om noget tid efter jeres ønske.

        De fleste kurser afholdes ude hos vores kunder. Et almindeligt mødelokale er helt optimalt. Alternativt holdes kurser også på hoteller og konferencecentre i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Trekantområdet.

        Prisen afhænger af antal deltagere, geografi og om det er et ZoomTek kursus eller et formidlet kursus afholdt af en af vore partnere.

        Ja. Kurser kan holdes på engelsk, og i en del tilfælde også på svensk. Kurser kan holdes i udlandet til standardpris + rejseomkostninger.

        Ja. For 2 personer holder vi et lukket firmakursus. Er du kun dig, kan vi tilbyde et Online kursus.

        OnLine kurser er meget fleksible, og kan holdes for 1 eller flere personer. Det kan også være en mulighed, hvis I sidder i Herning og den bedste instruktør til opgaven bor i Ballerup. Online kurser giver samme indlæring som almindelige kurser. Det vidner kursisters tilbagemeldinger gennem flere år om.

        Ja, kurser kan tilpasses og blandes. Indhold, kursuslængde og kursusform kan tilpasses.

        ZoomTek sælger klippekort til kurser. Disse kan benyttes af alle i virksomheden og på tværs af ZoomTek kurser og formidlede kurser.

        Kurser på denne side er udviklet eller formidlet af ZoomTek. ZoomTek har ikke 'an affiliation, endorsement, sponsorship, or approval' med Apple®, Adobe®, Microsoft®, IBM® og andre - og deres respektive varemærker. Læs mere om brug af varemærker på ZoomTek.dk her. ZoomTek alene eller de partnere, ZoomTek formidler kurser til, står bag kurserne.

        Kontakt ZoomTek og lad os tage et webmøde

        Kontakt ZoomTek på telefon 4250 5040 eller info@zoomtek.dk. Telefonen er åben alle hverdage mellem kl. 8-17. Webmøder kan også aftales om aftenen.

        Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor.

        Python (and others) are either registered trademarks or trademarks in the United States and/or other countries. On this page you may find other trademarks and/or registered trademarks that belong to third parties and are the property of their respective owners. ZoomTek does’nt have an affiliation, endorsement, sponsorship, or approval with or by any of these companies and their respective trademarks. ZoomTek has developed all courses on this page. Read more about the use of trademarks on ZoomTek.dk

        Skriv et svar