Kursusoversigt: SharePoint Brugerkurser

Lær SharePoint rigtigt fra starten. Find informationer, brug lister og biblioteker korrekt og lad SharePoint arbejde sammen med Office-pakken og Teams. Vi finder dato og lokation, der passer til Jer…

Flere resultater ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in pages

Kontakt os gerne på telefon 4250 5040, info@zoomtek.dk eller via formularen nederst.

K7515 SharePoint Bruger Grundlæggende

| Afholdelsesgaranti | Firmakursus | Åbent kursus

Optimér hverdagen og gør kommunikationen i virksomheden bedre. Kurset lærer brugere at udnytte SharePoint optimalt…

Læs mere om kurset her

K7516 SharePoint Bruger Udvidet

| Afholdelsesgaranti | Firmakursus | Åbent kursus

Som superbruger eller redaktør på et site skal du være klædt på til at hjælpe kolleger i deres dagligdag. Men også at kunne benytte mere avancerede funktioner i SharePoint…

Læs mere om kurset her

SharePoint Brugerkurser kan betale sig

Skal du i gang med at bruge SharePoint? Eller er du allerede en øvet bruger? Alle medarbejdere får mere fra hånden med korrekt uddannelse. At bryde med vaner forøger arbejdsglæden og giver et mere gnidningsfrit samarbejde i virksomheden.

Et brugerkursus i SharePoint vinder på to felter: Større produktivitet og højere tilfredshed. Data bliver til information, og delte informationer forbedre både bundlinjen og reducerer fejl og klager fra kunder.

Flere brugerkurser i SharePoint

Du kan deltage i både grundlæggende og udvidede brugerkurser i SharePoint. Enten kan vi tilbyde standardkurser, hvor pensum er fastlagt – eller lave et firmakursus, hvor I kurset på egen matrikel med en aganda og niveau tilpasset de deltagende brugere.

Bliv fortrolig med brugerfladen

Brugerfladen – eller interfacet – er nemt og intuitativt i SharePoint. Som bruger lærer man hurtigt at navigere rundt, søge informationer, samarbejde med andre og tilføje f.eks. Word- og Excel-dokumenter, og dele disse med andre.

Integration med Microsoft 365

SharePoint er en del af Microsoft 365. Brugerkurserne lærer dig at benytte f.eks. Teams, Word og Excel sammen med SharePoint. Både nye og øvede brugere får forbedret værktøjskassen og kan arbejde selvstændigt.

SharePoint On-premise eller SharePoint Online

De to typer SharePoint fungerer groft sagt ens fra en brugersynsvinkel. De flese organisationer benytter SharePoint Online. ZoomTek tilbyder naturligvis et brugerkursus, der passer til jeres system.

Kontakt ZoomTek – og kom afsted på kursus

Giv alle medarbejdere et halvdages kursus, og lad nøglemedarbejdere få mere grundig uddannelse. Vi skruer en kursusplan sammen for jer.

 

Kursusoversigt SharePoint Administration

 

 

Kursusoversigt SharePoint Intranet

 

 

Kursusoversigt SharePoint Server

 

 

Kursusoversigt SharePoint SPFx

 

Ofte stillede spørgsmål om kurser og kursusafholdelse

Hvordan bestilles et kursus?

Skriv en mail på info@zoomtek.dk eller ring 4250 5040. Eller udfyld kontaktformularen nederst.

Hvilke kurser formidler ZoomTek?

ZoomTek kan finde et kursus til dig og dine kolleger inden for alle grene af it, ledelse og meget andet. Ikke blot de listede kurser. Læs om formidlingskurser her

Hvor finder jeg prisen for et kursus?

ZoomTek formidler et kurser, der passer til jeres behov, niveau, geografi og kalender. Denne formidling er gratis. Du betaler kursushusets standardpris. Kontakt os på info@zoomtek.dk eller telefon 4250 5040 og forespørg uforpligtende på et kursus, så vender vi hurtigt tilbage med pris, datomuligheder m.m. Du kan også få en snak med instruktøren.

Kan ovenstående kurser tilpasses?

Ja, alle kurser tilpasses. Inden kurset taler I med instruktøren. Både indhold og niveau kan ændres.

Jeg søger et andet kursus end listet ovenfor

Kurser kan blandes. Ønsker du f.eks. et avanceret kursus med et specielt fokus, kan det laves uden ekstrapris. Søger du kursus i noget helt andet - f.eks. ledelse, team-building m.fl. kan ZoomTek - gratis - formidle et kursus.

Kan kurser holdes i hele Danmark?

ZoomTek formidler mere end 1.000 kurser. Disse kurser bliver afholdt enten i din virksomhed eller hos en af vore mange samarbejdspartnere. Kurser afholdt i rent ZoomTek-regi holdes onsite i din virksomhed. Kurser kan også køre som Online kurser, hvilket fungerer bedst ved lavt deltagerantal.

Jeg ønsker et kursus på flere eller færre dage

Kursusplanen kan ændres. Et 3 dages kursus kan udvides til 4 dage eller reduceres til 2 dage.

På hvilke datoer kører kurserne?

Som kunde aftaler du kursusdatoerne direkte med instruktøren. Så kurset kører, når I har tid. Oftest kan f.eks. 4 dages kurser splittes op i 2x2 dage, hvis I ønsker det.

Gælder Afholdelsesgaranti m.m. for alle kurser

Alle kurser afholdt direkte af ZoomTek har automatisk gratis hotline og sikker afholdelse. For kurser afholdt af eksterne konsulenter og kursushuse gælder denne parts betingelser. Ved bestilling vil du blive informeret om, hvilken parts betingelser, der gælder.

Kan kurser afholdes på engelsk?

Ja, Alle kurser kan afholdes på engelsk og skandinavisk. Oftest kan kurser også afholdes i udlandet.

Er der muligheder for rabat?

Ja, Du kan købe et klippekort. Klippekortet gælder for samtlige kurser og på tværs af kursushuse.

Skriv en besked til ZoomTek

Skriv gerne kursusønsker. Også gerne kurser, som ikke er listet på ZoomTek.dk. ZoomTek formidler alle typer kurser.