teknisk beskrivelse og dokumentation

Dokumentation, brugermanualer og support er essentielt inden for it. Begrebet kaldes Technical Writer men dækker over en række ting:

Teknisk dokumentation af udviklingsopgaver, opgraderinger m.m.

Når systemer udvikles, skal disse beskrives både generelt og i detaljer. En generel beskrivelse kan være i form at flad tekst, Visio-diagrammer med mere.

Heri kan besvares:

  • Hvilke stamdata, felter og datatyper indgår
  • Hvilke roller findes der - og hvilke personer dækker disse
  • Hvordan er sikkerheden bygget op - herunder sikkerhedsgrupper og best practice
  • Idéer, tanker og filosofier, versionering, 3.parts-produkter og systemafhængigheder

Brugersupport og håndbøger. Har dine brugere adgang til den nødvendige viden?

Hjælp til brugere i form af håndbøger, kursusmateriale, systembeskrivelser m.m. Det skal være nemt for brugere at finde rundt i systemet. Både til deres daglige arbejde, men også hvis de skal lære nyt. Hvordan flettes for eksempel kunde- og salgsdatabaser i Excel ?

Heri ligger bl.a.:

  • Hvordan udføres daglige opgaver (timeregistrering, brug af huset printere m.m.)
  • Hvordan benyttes et bestemt system - hvordan laves en kreditnota?
  • Introduktion til nye medarbejdere
  • Hvordan overføres data fra et system til et andet?
  • Hvem har spidskompentencer inden for f.eks. SharePoint, udvidet Excel osv.

ZoomTek og Technical Writing

ZoomTek har i tidens løb udviklet over 10.000 siders kursusmaterialer, som dokumenterer programmer og arbejdsmetoder og er lavet i søgbar, moderne opsætning i Word/PDF.

Vi udvikler til stadighed dokumentation på udviklingsopgaver. Det er en integreret del af enhvert projekt. Dokumentation kan være i form at Visio eller integreres direkte i softwaren. 

PowerPoint bruges også som en mere lavpraktisk løsning. Kunden skal kunne finde rundt i softwaren leveret fra ZoomTek. Løsningen bliver fremtidssikret og får større værdi.

Vi udvikler gerne specialudviklede brugerguides og håndbøger til din virksomhed i papirformat eller elektronisk til f.eks. SharePoint.

Kontakt os på telefon 4250 5040 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for nærmere information.

Mest læste sider